Simonyi Károly Szakkollégium

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Piller Trisztán (vitalap | szerkesztései) 2023. július 30., 16:38-kor történt szerkesztése után volt. (pozik beírása)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Simonyi Károly Szakkollégium
Nyitás vagy gyűlés
Gyakoriság
hetente
Időpont
szerda - 20 óra
Hely
1319
Általános infók
Alapítás
2003
Körvezető
Elérhetőségek
Levlista
info@simonyi.bme.hu

A Simonyi Károly Szakkollégium célja, hogy segítse a szakmai ötleteid megvalósítását, lehetővé téve, hogy az egyetem elméleti oktatása mellett a gyakorlatban is kipróbálhasd magad. A Simonyi fogja össze a Schönherz Kollégium több évtizedes múltra visszatekintő szakmai köreit.

Kik vagyunk mi?

A Szakkollégium elsődleges feladata, hogy támogassa a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen folyó szakmai képzést, elősegítse, hogy a BME VIK hallgatók a reguláris oktatási formák mellett, szervezett keretek között olyan tevékenységeket végezhessenek, amelyek lehetőséget biztosítanak ismeretanyaguk bővítésére és gyakorlati tapasztalatok szerzésére, ennek egyik lehetséges formájaként az ipar reprezentánsaival való különféle együttműködésre. A Szakkollégium célja elősegíteni, hogy a kari hallgatók folyamatosan megújítható, piac-konform tudással rendelkezzenek, valamint a diploma megszerzését követően tudásukat mind maguk, mind a társadalom számára a leghatékonyabban kamatoztassák. A Szakkollégium által nyújtott programok első sorban a tagok számára érhetők el, de a többi kollégista számára is lehetőség nyílik a szakkollégium által szervezett tanfolyamokon való részvételre. A házban működő körök részére pedig, előzetes egyeztetés után, projektor kölcsönzésével tud segítséget nyújtani.

Szervezeti felépítés

Elnökség

Nevelőtanár

Szervezeti Bizottság

Körök

Csoportok