AC Studio & Live

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
AC Studio & Live
Nyitás vagy gyűlés
Gyakoriság
hetente
Időpont
kedd 20.00
Hely
SCH 1319
Általános infók
Körvezető
Reszort
Simonyi Károly Szakkollégium
Elérhetőségek
Levlista
ac-info@simonyi.bme.hu

AC Studio & Live

AC.jpg

Rólunk:

Az AC Studio & Live a Simonyi Károly Szakkollégium rendezvényhangosítással, technikai lebonyolítással és stúdiós hangfelvétellel foglalkozó köre.

Mivel foglalkozunk?

Fő szakterületünk az élő rendezvények hangosítása és stúdiófelvételek készítése. Emellett gyakran van szerencsénk hangtechnikai méréseket végezni, erősárami igényeket kielégíteni, eszközparkot karbantartani és fénytechnikát kezelni is. Tagjaink megismerkedhetnek a koncertek és rendezvények technikai lebonyolításával a színpad felépítésétől kezdve egészen a koncert lekeveréséig. Megtanulhatják, hogyan készülnek felvételek akár élő, akár stúdió körülmények között. Dolgozhatnak digitális pulttal, számítógép alapú rögzítéssel és professzionális lehallgató hangfalakkal körünk saját stúdiójában. Nem utolsósorban pedig részt vehetnek a számtalan, körtagok által rendezett eseményeken, ahol a jó hangulat és a sör állandó vendégek.

Mivel kereshettek?

  • Segítségre lenne szükséged nagyobb rendezvények hangosításának megszervezésében és lebonyolításában.
  • Bérelni szeretnél különböző eszközököt táborokba, kisebb rendezvényekhez.
  • Hangfelvételt / demoanyagot szeretnét készíteni rögzíteni, (a kollégisták számára ingyenes).

Hogyan csatlakozhatok?

Tanfolyamunkon keresztül, ahol megismerkedhetsz a professzionális, hangosításra tervezett hangrendszerek működésével és ennek elméleti hátterével, a keverőpultokkal, robotlámpákkal és azok kezelésével. További részletek a kör weboldalán.

Média

Az Impulzus Járó Áronnal készült interjúját az AC stúdiójának felújításáról az újság 44. évfolyamának 4. számában, a 32. oldaltól kezdve olvashatod el - itt egy kicsit jobb képek is kaphatz arról, hogy mivel foglalkozunk és milyen projektjeink vannak.