GYIK - Bulik

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Az Impulzus Gólyaszámában rendszeresen foglalkozik többek között ezzel a témával is. A 2018-as gólyaszámot itt éred el.

A Házban sokféle szórakoztató rendezvény működik, a törzsközönségük nyilvánvalóan különböző - viszont nem kis részben belőlük élünk. Éppen ezért minden buliban az adott rendezvényhez illő magatartást várjuk el a kollégistától. Minden buli feeling-jét egy normális egyetemista percek alatt felismeri - tehát alkalmazkodik hozzá. Aki mégsem, azt az adott buli rendezői felkérik erre. A buli azért van, hogy jól érezd magad - ha valaki akadályoz ebben, akkor ne személyesen próbáld elintézni a problémát, hanem szólj a rendezőknek.

Bulik a Schönherzben

Mad World

Rendszeres, nyitott buli a Földszinti Nagyteremben. További info: http://mad-world.hu/

További bulik

Bulit szerveznék

Ha sokfős gyűlést, vacsorát, bulit szeretnétek tartani, akkor megpróbálhatjátok elkérni a nagytermek valamelyikét. A nagytermek beosztása eléggé zsúfolt, úgyhogy idejében jelezzétek szándékotokat a http://nagyterem.sch.bme.hu oldalon leírtak szerint. A rendezvénynaptárt ugyanitt találjátok. A nagytermek kulcsát a hetifőnököknél találod.

VIK-es bulik házon kívül

Bulik a környéken

Zöld Pardon

Szabadtéri szórakozóhely a Duna-parton, a Rákóczi híd budai hídfőjénél. A belépő olcsó - az italok drágák. Majdnem minden este élő koncertek. Zenei stílusok széles kínálata, fiatal lányok. "Gimnazista vagy és lázadó?" szöveggel lehet nyomulni jól. Tavasz végén nyílik, ősz elején zár. http://zp.hu/

A38

Állóhajó a Petőfi híd budai hídfőjénél. Igényes kultúrális kínálattal. http://a38.hu