„Sablon:Kezdőlap - Üdvözlőüzenet” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(migrálás utáni üdvözlőüzenet)
(szerverterem kiesésről hír)
1. sor: 1. sor:
'''Üdvözlünk az új VIK Wikin!'''
+
Vasárnap estétől várhatóan szerdáig '''nem lesz elérhető a VIK Wiki''' a megszokott címén ([http://wiki.sch.bme.hu/ wiki.sch.bme.hu]) a Schönherz szervertermében folyó munkálatok miatt ([http://kszk.sch.bme.hu/2013/04/24/jelentos-szolgaltataskieses/ további információk a KSZK honlapján, amíg az elérhető]).
  
Elindult az új [[VIKWIKI:Rólunk|VIK Wiki]], a villanykar közösségi információforrása. Az új oldal célja, hogy hasznosabb, bővebb, rendezettebb és szebb legyen mint a régi wiki volt. Mindenkit [[VIKWiki:Legyél te is szerkesztő!|szeretettel várunk]] szerkesztőnek! Minden oldal javítható, bővíthető, csak be kell jelentkezni hozzá a VIR-fiókotokkal. [[Segítség:Tartalom|Segítséget]] a doboz alján látható linkeken találtok.
+
A VIK Wiki biztonsági másolata ezalatt a '''[http://wiki2.kszk.info/ wiki2.kszk.info]''' címen lesz olvasható, de nem szerkeszthető.
  
A régi wiki megtalálható a '''[http://wiki-old.sch.bme.hu/ wiki-old.sch.bme.hu]''' címen, legalább fél évig elérhető is marad majd, de ajánljuk minden hasznos tananyag átmentését az új wikire, ha ez még nem történt meg.
+
----
 
 
Üdv
 
: – A VIK Wiki szerkesztői
 
 
 
u.i. Bármilyen kérdéssel forduljatok nyugodtan hozzánk a [mailto:wiki@sch.bme.hu wiki@sch.bme.hu] levlistán.
 
  
 
'''[[VIKWiki:Rólunk|A VIK Wiki bemutatkozása]]''' •
 
'''[[VIKWiki:Rólunk|A VIK Wiki bemutatkozása]]''' •

A lap 2013. április 24., 16:29-kori változata

Vasárnap estétől várhatóan szerdáig nem lesz elérhető a VIK Wiki a megszokott címén (wiki.sch.bme.hu) a Schönherz szervertermében folyó munkálatok miatt (további információk a KSZK honlapján, amíg az elérhető).

A VIK Wiki biztonsági másolata ezalatt a wiki2.kszk.info címen lesz olvasható, de nem szerkeszthető.


A VIK Wiki bemutatkozásaKözösségi portálLegyél te is szerkesztő!Az első lépésekOldalak migrálása a régi wikirőlÚj oldal létrehozásaFájlfeltöltésGYIKSzerkesztési segítségWikis elérhetőségek