Villamos autók

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen David14 (vitalap | szerkesztései) 2013. április 2., 23:50-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


A tárgy két részből áll: a Kohári Zalán által tartott rész inkább érdekesebb, mesélősebb, míg a Schmidt tanár úr által tartott órák inkább számolósak, szakmaibbak. Hibridekről van szó az elején, aztán a villamos hajtásokkal kapcsolatban előforduló mindenféle dologról (akksi, stb., ez a Zalán része). Schmidt tanár úr részén megnézzük a különféle villamos gépek típusait, mi kell ahhoz, hogy a visszatáplálás működjön, teljesítményelektronikák stb. Követelmények: 3-3 kisZH a két részből. Előre megmondják, hogy melyik órán lesz a kisZH. Zalánnál nem lehet semmit használni, Schmidtnél pedig használhatód az órai jegyzeteidet (azaz nem kell a képleteket megjegyezni). 1-1 sikeres zh a két részből = aláírás. 2-2 sikeres kisZH = megajánlott jegy. A tárgy honlapja: http://www.vet.bme.hu/okt/val/vg/villauto/index.htm (jegyzetek, hírek stb.) Lent található a szkennelt jegyzetem a teljesség igénye nélkül, elírások lehetnek/vannak benne. Infósként is érdekes tárgy, ha egy kicsit érdekel a dolog (villanymotorok, hibridek, kapcsolódó technológiák stb.), akkor ajánlott felvenni. A számonkérés nagyon könnyű és félév közben már jó jegyet lehet belőle szerezni. -- csero - 2011.04.17.