Szerkesztővita:David14

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A2, A3

Szia!

Nem gond, hogyha a Matek A2-ről szóló cikket egy kicsit aszerint pofoznám ki, ahogy azt te az A3 oldalával tetted? Egyrészt nagyon jól össze van rakva, másrészt az egységesség is segíti a wiki igényességét.

üdv, s.á.vita 2013. január 20., 18:16 (CET)

Szia!
Már miért lenne gond? Itt nincs jogvédettség :D Nyugodtan meríthetsz ötleteket :D + ha hibát találsz a munkáimban, vagy kiegészítésed van akkor NYUGODTAN szerkessz bele! Egy kikötésem van: csakis úgy szerkessz, hogy jobb legyen, mint volt :P
Üdv: ED
Persze, de ez azért nem a Wikipédia, úgy gondoltam, illik :) Köszönöm, akkor majd valamikor befejezem az oldalt! üdv, s.á.vita 2013. január 21., 00:02 (CET)
De ez pontosan olyan mint a wikipédia! Mi most elkészítjük a fő vázát a dolgoknak, adunk egy kezdőlöketet és majd szép lassan formálódni fog. Pont az a cél, hogy bárkinek akinek van egy jó ötlete az valósítsa meg, töltse fel. természetesen a rendszer tárolja az összes régebbi verziót (épp ezért nem célszerű minden fél szó megírása után menteni :D sajnos az elején én is fél percenként mentettem, de most már igyekszem ügyelni arra hogy 15-20 nagyobb feltöltéssel megszerkesszek egy oldalt és ne legyen 200 régi verzió :D), így ha valaki random trollkodna, vagy valami blödséget írna, azonnal visszaállítható az eredeti anyag. ED

linkjavítás

Szia, a SzabválBétát áthelyeztem a VikWiki-névtérbe átirányítás nélkül, úgyhogy most piros a link a szerkesztői lapodon, csak nem szeretnék hozzányúlni, mert nem illik :) s.á.vita 2013. október 25., 18:37 (UTC)