VIKWiki:Jogi nyilatkozat

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Kis Kornél István (vitalap | szerkesztései) 2015. november 10., 23:47-kor történt szerkesztése után volt.
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A VIK Wiki nem vállal felelősséget az információk helytállóságáért!

A VIK Wiki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának diákjai által szerkesztett, szabad hozzáférésű tudásbázis, melyet azért hoztak létre, hogy a kar szabadon felhasználható oktatási segédanyagait összegyűjtsék, egymás tanulmányai előmenetelét segítsék, a villanykari közéletről, s egyéb a kart érintő információról teljes képet nyújtsanak. A felépítése lehetővé teszi bármely villanykari (SSO account-tal rendelkező) diáknak, hogy az itt található tartalmakat tetszőlegesen módosítsa. Ezért mindenképpen vedd figyelembe, hogy semmiféle itt olvasható tartalom nem ment át olyan szaklektoráláson vagy ellenőrzésen, melyet az adott területek szakértői végeztek volna annak érdekében, hogy biztosítsák, hogy az adott szócikkek szakmailag teljes, pontos, naprakész vagy megbízható információkat tartalmaznak bármilyen, a VIK Wikin olvasható témában.

Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a VIK Wiki nem értékes, hasznos és pontos információkat tartalmaz, azonban semmilyen módon nem tudja garantálni az itt található információk helyességét. Lehetséges, hogy az információt percekkel korábban módosította valaki, akinek a tudása, szándéka vagy véleménye nem esik egybe az adott területen elvárhatóval.

A tantárgyi oldalakon szereplő esetleges "Vélemények" rovatok elemei szubjektívek és nem egyeznek meg a Hallgatói Tudásbázis hivatalos véleményével. Kérünk, amennyiben itt tartalmat helyezel el, azt minden esetben név és dátummegjelöléssel tedd, ellenkező esetben a véleményed törlésre fog kerülni.

A VIK Wikit csak saját felelősségedre használhatod!

Kérünk, hogy a szükséges körültekintéssel járj el annak érdekében, hogy meggyőződj arról, hogy a VIK Wiki cikkek tartalma helyes és megfelel a céljaidnak. A jegyzetekben, segédanyagokban található hibákért, pontatlan vagy téves információkért az oldal üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Szerzői jogok

Amennyiben a VIKWikin szerzői jogot sértő anyagot találsz, kérlek feltétlenül értesítsd a szerkesztőket a wiki

Hiba a bélyegkép létrehozásakor: Nem lehet a bélyegképet a célhelyre menteni

@sch.bme.hu címen.

Forrás