Csoportmunka menedzsment

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen David14 (vitalap | szerkesztései) 2013. február 5., 23:30-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Tételsor)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Ajánló

Markert Laci

Kissé megtévesztő cím, én például valami egész másra számítottam. A tárgy témája röviden: Microsoft Exchange 2003 és SharePoint Portal Server.

Nem vagyok túl jó véleménnyel a tárgyról, például azért, mert a hármasomat úgy szereztem, hogy kb. fél órát beszélgettünk a tételsorról a vizsga előtt...

Aki rendszeresen bejárt, az "egészítse ki" az általam leírtakat:) -- Markert Laci - 2006.06.04.

Janko Laszlo

Aki elvégezte a Korszerű Operációs Rendszereket Oláh Istvánnál, és tudja, milyenek az órák és a számonkérés, azt nagy meglepetés nem érheti. A CSMM anyaga szerintem kicsit unalmasabb, viszont kevés idő ráfordításával lehet 5 kreditnyi ötöst szerezni. Az anyag nagy részét megtaláljátok a feltöltött összefoglalóban, a biztonság kedvéért felraktam korábbi Wordökkel kompatibilis formátumban is. A doksiban elvileg -- változó részletességgel -- minden Exchange-dzsel kapcsolatos tételt megtaláltok, de SharePoint nincs benne, mert amikor én mentem elővizsgára, ott még nem volt SharePoint.

Én azt mondanám, hogy nem egy nagyszerű tárgy, de az a kevés, ami az emberre ragad felkészülés közben, viszonylag érdekes és hasznos. -- JankoLaszlo - 2007.01.24.

Tételsor

Aktuális a tárgy, honlapján: https://www.aut.bme.hu/PORTAL/Targy.aspx?courseId=051b776d-098a-4b5b-8f8d-c068278cfaed

A kidolgozás alapja az oldal alján található dokumentum volt, thx to JankoLaszlo

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Vizsgaanyag_Exch2007v3_kidolgozas_beta1.docx nevű fájl ("Vizsgaanyag_Exch2007v3_kidolgozas_beta1.docx" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Valaszthato/CsopMunMenedzsment oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki
    Hiba a bélyegkép létrehozásakor: Nem lehet a bélyegképet a célhelyre menteni
    @sch.bme.hu címre a kérésedet)
Csináltam a 2007-eshez egy összefoglalót, egyelőre nagyon beta jellegű, még van mit rajta csiszolni, kezeljétek óvatosan!
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Vizsgaanyag_Exch2007v3_kidolgozas_beta1.pdf nevű fájl ("Vizsgaanyag_Exch2007v3_kidolgozas_beta1.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Valaszthato/CsopMunMenedzsment oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki
    Hiba a bélyegkép létrehozásakor: Nem lehet a bélyegképet a célhelyre menteni
    @sch.bme.hu címre a kérésedet)
Csináltam a 2007-eshez egy összefoglalót, egyelőre nagyon beta jellegű, még van mit rajta csiszolni, kezeljétek óvatosan!

%META:FORM{name="ValaszthatoForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Csoportmunka menedzsment"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value=""}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="AUT"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Oláh István"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="5"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="4"}% %META:FIELD{name="Flv" title="Félév" value=""}% %META:FIELD{name="Terlet" title="Terület" value="Rendszergazdai ismeretek"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="nem kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="vizsga "}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="3"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="bejárás"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%