Beágyazott információs rendszerek (5 éves képzés)

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen David14 (vitalap | szerkesztései) 2014. január 14., 22:09-kor történt szerkesztése után volt. (David14 átnevezte a(z) Beágyazott információs rendszerek lapot a következő névre: Beágyazott információs rendszerek (5 éves képzés))
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Kedvcsináló


Ajánlott rövidítés: beagy

tárgy lapja az infosite-on
tanszéki lap
BSC-s kiváltó tárgy wiki oldala

%TOC{depth="2"}%

Miből érdemes tanulni?

Jegyzetek

Házi

személyre szabott feladatok
a félév időbeosztása


Tudnivalók

  • Minden házi 10 pontot ér. Az aláíráshoz 50 pont kell. 80 pont feletti házi plusz egy jegyet ér a vizsgán, ha az legalább 2-es lett.
  • A feladatok az előadási órákon, ill. a tanszéki adminisztáció előterében (I. épület, E szárny, 4. emelet 444) adhatók le.
  • A házi feladat határidő után már nem adható be, pótlásra lehetőséget nem biztosítunk.
  • Forma: A beadandó házi feladat fedőlapja a kinyomtatott és aláírt feladatlap. A megoldást külön lapon, vagy lapokon kell mellékelni kézzel írottan (hacsak nem emeljük külön ki), olvasható, áttekinthető formában. Csak azokat a megoldásokat értékeljük, amelyek magyarázatokat is tartalmaznak. A beadandó lapokat kérjük a fedőlaphoz tűzni.

Típusok

Megoldások (a tárgy honlapjáról->be kell jelentkezni)

ZH

* [ZH tutorial]

ZH anyaga

Korábbi ZH-k

Vizsga

Ellenőrző kérdések

Vizsga kidolgozások


  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Begy.pdf nevű fájl ("Begy.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoalap/BeagyRend oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Összefoglaló