Vita:Dokumentumszerkesztés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

A félév végi jegyet (nálunk, 2013. ősz) Latex kurzuson biztos nem így adják. El tudom képzelni, hogy kurzusonként (Latex, OOo, MSO) eltérő az osztályzás, akkor szét kéne szedni. Szerintetek? - Vilmosnagy (vita) 2013. október 24., 19:32 (UTC)

Szia! Nyugodtan szedd szét, hozz létre új oldalt, vagy akár csak ezen belül írd át – ahogy jónak látod. A wiki szabadon szerkeszthető, ha valamit pedig véletlenül elrontanál, pillanatok alatt javítjuk :) üdv, s.á.vita 2013. október 24., 20:55 (UTC)
Szia! A gondom, hogy egyáltalán nem tudom, hogyan lehetne ezt szépen megcsinálni. Egyrészt, ahogy nézem, OOo kurzus most nem indult, így arról biztosat nem is tudnék írni, ha szétszedném. Másrészt nem vagyok biztos benne, hogy van-e értelme konkrétumot írni, meg szétszedni. Azért dobtam fel ide, hátha van valakinek jó ötlete :-D Vilmosnagy (vita) 2013. október 28., 12:55 (UTC)
Hali! Szerintem simán írd oda a félévvégi jegyhez, hogy nálatok hogy adják. A vázát létrehozom, de adattal csak te tudod feltölteni :) Koza (vita) 2013. október 28., 18:46 (UTC)