Villamos energetika laboratórium - 5. mérés: Erősáramú méréstechnika

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
  • 2009: Laza, mesélős labor. Bejön a laborvezető, beszél pár órát a témáról, a végén fel kell rajzolni és össze kell rakni egy egyszerű háromfázisú mérést: áram, feszültség, teljesítmény, cosfi... beugró, jegyzőkönyv nincs.
  • Az erősáramú mérési útmutatót kell elolvasni és a végén levő ellenőrző kérdéseket írásban megoldani. Ezt oda kell neki adni óra elején mert erre kapjuk a jegyet. Beugró nem volt, de az ellenőrző kérdések alapján haladtunk az órán, szóval az legyen meg jól. Ja és van valami pluszpont rendszere, amit össze-vissza írogat.
  • 2014: Beugró volt, nekünk majdnem adott 2 ellenörző kérdést, de nem volt hajlandó felolvasni, nekünk meg nem volt ellenörzőkérdés sorunk, ami nem volt kitöltve, így kaptunk egy számolósat, ami nem volt gáz, de az ellenörzőkérdés jobb lett volna. (tanulság: vigyetek kitöltetlen ellenörzőkérdés sort, lehet szerencsétek lesz)
  • 2015: Beugró volt, ellenőrző kérdésekből, plusz egy egyszerű számolós. Valós mérés nem történt, inkább csak egy ilyen "műszer simogató" labor volt.