Teljesítményelemzés kedvcsináló

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Rob - 2006.05.22.

Ha tetszett a Tömegkiszolgálás (Markov láncok, Markov folyamatok), vagy ha valszámból képben vagy egy kicsit (exp. eloszlás, geom. eloszlás, várhatóérték), akkor nyugodtan vedd fel a tárgyat! Hogy melyiket is? TELJESÍTMÉNYELEMZÉS

Miért:

  • gyakorlatias
  • nem kérnek többet, mint amit leadtak (csak azt)
  • és hogy legyen egy kis rálátásod a rendszerekre teljesítményvizsgálat szempontjából.

Mellesleg Jereb Laci az egyik legjobb oktató az egyetemen, és ő szeret tanítani (sztem).

ui.: azt mondta, hogy nála még soha, senki nem puskázott, mert az az ember, már hamarabb beadta a dolgozatot. Szóval nem kell félni, puskázni meg felesleges, mert számolni kell!!!!!!!!!

Zsolti - 2006.09.11.

A teljesítményelemzés nem nehéz tárgy, logikus + teljesen jófej a tanár!!! Illetve az egyik vizsgán csak ketten buktak meg kb 60-70 emberből, én, meg egy másik srác!:-) (de tényleg nem gáz a tárgy, a köv. vizsgán, + 1 nap tanulás után már hibátlan lett a feladatmegoldó rész (ja igen, van elméleti rész vizsgán, meg gyakorlati, de egyik sem gáz (tökiből tanultunk hasonlókat egyébként)))

Jocó - 2007.09.09.

Van 4 kis Zh, amire bemész, és van egy rakás plusz pontod a vizsgán. Az egyik kis zh aláírásért megy. Annyit kell tudni, hogy bent vannak a teremben 300-an, a tanár néha kimegy, és a elég a zh-k elméleti részét tudni. A többit a fantáziádra bízom...

A vizsgára összesen 2-3 napot tanultam, kell keresni valakit aki elmondja az anyag gyakorlati részét, mivel viszonylag könnyen meg lehet érteni és érdekes is.

Van a vizsgán elméleti rész, ezt érdemes valamennyire tudni, meg aztán a vizsgán is sokan vannak...

Medgyesi Zoltán - 2007.09.09, info2002

A telj. elemzés tényleg TÖKI. Én tiszta hülye voltam a tökihez, a telj.elemzés mégis meglett. Ha bejársz és figyelsz, akkor nulláról indulva is össze lehet kaparni a szükséges tudást. Ellenben, ha tojsz az anyagra, akkor szerintem azért itt is lehet pofára esni.

Számomra mérsékelten volt érdekes a tárgy, ellenben tanár úr ironikus humorát nagyon tudtam értékelni. :-)

-- Peti - 2006.09.11.

Adams - 2009

Az új oktatóval: Telek, mocsok nehéz lett én még véletlenül sem ajánlanám senkinek. No megyek tanulok gyakivre, majd frissítem utána a hsz-t.

-- adams - 2009.01.03.