SzgHalok vizsgasor 2007.01.17.

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


(Levlista alapján, pontosítandó!)

Feladatok

  1. (20p) elarasztast folyamatbaraval le kellett rajzolni. A 2. csomoponti gep kozvetlenul csomoponti gepekkel volt kapcsolatba es egy Hosttal, tehat erre kulon figyelni kellett. Nyilvan a 2. csomoponti gep szemszogebol kellett lerajzolni...

Megoldás:

Ezen a helyen volt linkelve a elarasztas.png nevű kép a régi wiki ezen oldaláról. (Kérlek hozd át ezt a képet ide, különben idővel el fog tűnni a régi wikivel együtt)
  1. (10p) ISO-OSI modell szerint ket tavoli felhasznaloi folyamat kommunikacioja az alkalmazasi reteg es az alatta valo retegek felhasznalasaval. + rajz
  2. (10p) Itt asszem a NAT dobozrol kellett irni + rajz

Megoldás: SzgHaloVizsgaHalozAtv#45_Ismertesse_a_címfordítás_NAT

  1. (10p) Mekkora a jelsebessege egy QAM-64 et haszbalo 14,4 kb/s es egy Manchester kodolast hasznalo 16Mb/s modemnek.
  2. (10p) Telnet szolgaltatas a TCP/IP-ben + rajz, es valami absztrakt szintaxis meg masvalamilyen szintaxis ami ennel a resznel van.
  3. (5p) Lan oknal miert kell 2 alreteg, mi a nevuk milyen protokollokat hasznalnak, az egyiknel legalabb 4 protokollt kellett irni a masiknal 1-et (meg jo mivel ott csak egy van :P)
  4. (5p) TCP szegmens fejreszben hol talalhato a hibajvitasert felelos resz meg meg egy masik valamiert felelos resz.
  5. (5p) lenyegeben a tuzfalat kellett volna leirni csak annyira hulyen fogalmazta meg, hogy csomoan VLan-t irtak le... (persze elnezest kert a felreertheto fogalmazas miatt, de pontot nem adtak a Vlan-ra :( )

-- Endre - 2007.01.30. -- Peti - 2007.07.01.