Mérés laboratórium 4. - 1. mérés tanácsok

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
← Vissza az előző oldalra – Mérés laboratórium 4.

Első körben kiforratlan

Érdekesnek tűnnek a témák, csak az első alkalommal sajnos lehervadt a kedvem.

Annyi feladatot kaptunk, hogy lehetetlenség volt megcsinálni. A végén szóltak, hogy az ötödik feladatcsoportot valószínűleg nem is fogják hiánynak venni, mert látták, hogy senki nem jutott el odáig.

A jegyzőkönyvet helyben leosztályozták, pedig a bevezető mérésen még arról volt szó, hogy lehet otthon befejezni, kapunk rá valamennyi napot. <--- ITT FÉLREÉRTETTEM VALAMIT. Tóth Csaba tanár úr írta: "Világosan elmondtam, hogy a default eljárás az, hogy a mérés végén leosztályozzuk a jegyzőkönyvet. Kivételesen előfordulhat, hogy a mérésvezető megengedi az otthoni befejezést, de ez minden esetben a mérésvezető egyedi döntésétől függ." Szóval csak engem ért hideg zuhanyként a dolog a saját figyelmetlenségem miatt.

Viszont igen rendesek voltak osztályozáskor. Elkélt a jóindulat. :)

Mérés 1-2-ből anno mindig elég volt a segédlet, most azért elég sok időm Google-özéssel ment el.

Ti hogy látjátok?

-- Olthyer - 2008.03.04.

Vélemény és jótanács

Véleményem szerint egyike volt az eddigi legjobb méréseimnek. Volt értelme is, valamennyit tanultunk is, de a lényeg az, hogy használható dolgokat fogtok tanulni, főleg ha még nem foglalkoztatok ilyennel, hasznos lesz. A beugró nem nehéz, viszont pluszpontért kérdeztek tőlünk adott IP-hez és Netmaskhoz tartozó broadcast címet. Ez akkor nem volt még wikiben, tehát ne lepődjetek meg, azon viszont mi meglepődtünk, hogy kísérleti jelleggel elvileg kapható lesz megajánlott jegy, erről még többet én személy szerint nem tudok, de mindenesetre jól hangzik :) A megajánlott esélyéhez viszont ha nem is minden, de a legtöbb pluszfeladatot meg kell csinálni!

-- westerneer - 2010.02.17.