Látás, nyelv, emlékezet

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Látás, nyelv, emlékezet
Tárgykód
BMETE47A001
Általános infók
Kredit
2
Tanszék
Kognitív Tudományi Tanszék
Követelmények
Elérhetőségek


Vélemények

G (2008)

  • Nem volt munkás tárgy, a könyv és a diák átnézésével jó zht lehetett írni belőle. 2 zht írtunk, feleletválasztós kérdésekből állt mind a kettő. Sok előadó tartja, változó, hogy mennyire érdekes az óra, én kb. a felén voltam ott.

-- G - 2008.05.18.

GerBazs (2010)

  • Tavaly (2009-es őszi félév) kissé bekeményítettek a zh-kon (viszonylag csöndben kellett maradni), túlságosan ismerté vált a tárgy komolytalansága. De most sem volt ültetés, az emberek egymás hegyén-hátán ültek, így ha jó helyre ül az ember igen kevés tanulással teljesíthető mindkét zh. Ehhez hozzájönnek a különböző pluszpontszerzési lehetőségek: kérdőívek kitöltésével idén maximálisan 7 plusz pontot lehetett szerezni.

-- GerBazs - 2010.03.29.

Dave (2010)

  • 2009-es őszi félévben csináltam a tárgyat. Egy előadáson voltam bent - egyetlen pozitívum, hogy egész sok lány volt bent, amúgy unalmas volt.:P ZH komolytalan volt, simán lehetett könyvből, illetve a másikról puskázni - a diák nem annyira jók, a könyv meg unalmas és hosszú, nehéz felkészülni. Mindkét ZH teljesítése kötelező; különféle, párperces kérdőívekkel, illetve max. fél órás, egyszerű "kísérleteken" való részvétellel pluszpont szerezhető, ezekről a Neptunban értesítenek. A végső ponthatárokat az elért pontszámok alapján húzták meg - az én kurzusom átlagpontszáma alacsony volt (sok fiú volt, és ahogy láttam, kb. csak a lányok készültek komolyabban, a fiúk inkább puskáztak/tippeltek), így gyakorlatilag zérus munkával (bementem a két ZH-ra meg kitöltöttem egy netes kérdőívet) szereztem egy potya jelest és 2 kreditet, ami azért az ösztöndíjátlagon is szépen mozdít (+1/3).

-- Dave - 2010.05.