Információmenedzsment kedvcsináló

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


sami — 2006.05.21.

Amire én jártam az az Információmenedzsment, melyet Gajdos és Magyar Gábor tart. A ZH csak Sándorunk anyagrészéből van és olyan sándoros :D Szerintem mindenki érti mire gondolok: órai (kizárólag ott elhangzott :) anyag, gondolkodtató feladatok, csak pár szlájd, vagy kézzel írott jegyzet. Szóval erre a felére érdemes bejárni, vagy valakitől órai anyagot kérni (az IS-n is van elég jó). A vizsgán mindkettejük anyagrészéből van egy feladatsor és Magyar tanár úr fele eléggé kiszámítható és persze jól megtanulható (szlájdok vannak). Szerencsére a két részt külön javítják és külön lehet reklamálni... Csak még valami, ennél a tárgynál a létszámkeret az első napokban betelik.

mz — 2007.09.09.

A Sándor-féle rész nagyon érdekes, meg is szokott telni a terem, mert a téma aktuális, a tananyag korszerű, az előadó felkészült. Ellenben khm, szóval zéhán és vizsgán kiderül, mitől ******* a mi drága Sándorunk: a nagyfeladat megoldása nélkül nem fogsz kettest se kapni, ellenben a nagyfeladat megoldásához szükséges anyagot nem adja le.

A Magyar-féle rész szintén érdekes. Jött egy manusz valami nemzeti tévé- és rádióarchivumtól, ő is nagyon érdekes és gyakorlatias dolgokról mesélt. A bibi az, hogy egyrészt ehhez a részhez van kiadva jegyzet, másrészt Magyar tanár úr nem igazán tud előadni. Ebből a két dologból az fakad, hogy kábé öten lézengenek az előadáson, ami érthetően frusztrálja az előadót, és a végére a hallgatóság hiánya és az oktató retorikai hiányosságai egymást erősítő folyamatokká válnak...

Vizsgán a Magyar-féle részből a kiadott jegyzetben megjelölt szakaszok megtanulása után jól lehet szerepelni - de hiába, ha közben Sándor meghúz.

Vizsga statisztikák

Ponthatárok: 40-55-70-85%

1 2 3 4 5 avg
2006.01.03. 29 db 4 db 12 db 18 db 2 db 2,38

-- Peti - 2006.12.04.