Információmenedzsment

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Kedvcsináló

Információmenedzsment hallgatói szemmel

Gajdos Sándor féle anyagrész

Magyar Gábor féle anyagrész


ZH

Gajdos: A feladatok szövegében előfordulhatnak irreleváns adatok. Az indexelések komplexitását érdemes átnézni a adatbázisok tárgyból.

Vizsga

Tanulmány

Tanulmány: kb. 20 oldalas doksit kell írnod a tantárgyhoz kapcsolódó témában, amit vagy a kiírtakból választasz (végül nem lett közölve a lista, Sándortól kell kérni), vagy saját magad találod ki, és egyezteted le Sándorral. Írj neki egy levelet, hogy ez a szándékod, ezt és ezt a témát szeretnéd, aztán megmondja, hogy go - no go, ugyanis a tanulmány írását év elején kellett jelezni.

Mit lehet vele elérni: aláírást és vizsgajegyet, magyarul, ha Sándornak tetszik, amit csináltál, akkor nem kell zh-znod, vizsgáznod, és várhatóan 5-öst kapsz.

-- Horváth Gergő, info2002 - 2006.11.08.

-- Peti - 2006.12.04.

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Oracle_DW_tamogatas.pdf nevű fájl ("Oracle_DW_tamogatas.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Infoszak/InformacioMenedzsment oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki
    Hiba a bélyegkép létrehozásakor: Nem lehet a bélyegképet a célhelyre menteni
    @sch.bme.hu címre a kérésedet)
Oracle