Igazságos játékok a pénzfeldobástól a tőzsdéig

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Nos ez 1 kicsit más mint amit a neve sugallna, ugyanis gyakran elég tömény matek. szóval ha nem szereted a sok matematikai levezetést meg bizonyítást, esetenként jópár betűvel megtűzdelve, akkor ne vedd fel. ha a valszám nem jött be, akkor se ajánlom.

a vizsga szóbeli.

-- TitCar - 2007.04.25.

%META:FORM{name="ValaszthatoForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Igazságos játékok a pénzfeldobástól a tőzsdéig"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value=""}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="cs/szit"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Telcs András"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="5"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="2*2"}% %META:FIELD{name="Flv" title="Félév" value=""}% %META:FIELD{name="Terlet" title="Terület" value="Matematika"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="ajánlott"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="vizsga "}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="könyv elolvasása - nagy meló"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="?"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="könyv elolvasása - nagy meló"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%