FormModHfLevel

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Kedves Hallgatok,

Mint ismeretes annak, aki még nem rendelkezik alairassal a Formalis modszerek targybol, az alairas megszerzesehez ket dolgot kell teljesitenie:

  • a zarthelyit vagy a potzarthelyit legalabb elegseges szinten meg kell

irnia,

  • egy szemelyre szabott feleves hazifeladatot kell kidolgoznia onallo

munkaval, majd a felev vegen egy rovid "vedes" soran kell bizonyitania a hozzaerteset, mindezt szinten legalabb elegseges szinten.

A feleves hazifeladatok kiirasa es szemelyre szabott beosztasa a mai napon kikerult a targy wikis honlapjara (hogy mi a wikis honlap lasd kesobb).

A honlapon a Hazi feladat > Feladat kiiras linkeken keresztul juthatunk a https://wiki.inf.mit.bme.hu/twiki/bin/view/Form/HfKiiras2007 oldalra, ahol a hazi feladatok kiosztasaval kapcsolatos informaciok megtalalhatok.

A feladatok beadasi határideje a szorgalmi időszak 13. hetenek vege, azaz 2007. május 13. vasárnap, 24:00 CET.

A hazifeladattal kapcsolatban a kovetkezo lepeseket kell tenni (lehetoleg meg az 1. hazifeladat konzultacio elott):

  • megnyitni a feladatok szemelyre szabott kiosztasat tartalmazo

Feladatkiosztas_2007.pdf fajlt.

  • a NEPTUN kod alapjan itt megtalalhato annak a feladatnak a sorszama, amit

egyenileg meg kell oldani; es annak a konzulensnek a neve, aki a hivatalos konzultaciok alkalmaval segiteni fog es a vedeskor a hazifeladatot ellenorzi.

  • a feladat sorszama es cime alapjan meg kell nyitni a megfelelo

feladatx.pdf fajlt, amiben a feladat szovege talalhato.

  • ezek utan (vagy elott), el kell olvasni a HF_Kovetelmenyek_2007.pdf

fajlt, amiben hasznos es szukseges tudnivalok talalhatok a hazi feladat elkeszitesehez.

(A hazi feladat megoldasahoz hasznalhato modellezo es analizis programok a jovo het folyaman kerulnek fel a honlapra. Turelmetlenek addig is -- atmeneti jelleggel -- hasznalhatjak a targy dominos honlapjan (hogy mi a dominos honlap lasd kesobb) megtalalhato tavalyi "Segedeszkozok" lapot.)

Az 1. kozultacio a szorgalmi idoszak 8. heteben varhato, celja a feladatspecifikacio tisztazasa, a feladat pontos megertesenek elosegitese lesz. A konzulensenkenti konzultacios idopontok a wikis honlapon kesobb lesznek megtalalhatok.

Targy honlapok:

Iden kiserletileg bevezetjuk a Wiki hasznalatat a targgyal kapcsolatos kozerdeku informaciok konnyebb, gyorsabb es megbizhatobb kozzetetelehez. Ezert a targynak ket honlapja van: a "regi", Lotus Dominon alapulo honlap, melynek cime:
http://sauron.inf.mit.bme.hu/Edu/FormModsz/2007/Form07.nsf

Ezen a honlapon kerulnek kozzetetelre az eloadasokkal kapcsolatos anyagok, es itt lesz majd megtalalhato az az elektronikus urlap, aminek segitsegevel az elkeszult hazifeladatokat lehet feltolteni.

Az uj, Wiki alapu honlap az alabbi cimen erheto el:
https://wiki.inf.mit.bme.hu/twiki/bin/view/Form/WebHome

Ezen a honlapon talalhato meg minden egyeb informacio, adminisztrativ jelleguek is, mint ZH es vizsgaidopontok, terembeosztasok, eredmenyek, de egyeb hasznos es fontos tudnivalok is.

Udvozlettel,
Bartha Tamas