Dzsájrosz

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Dzsájrosz
Nyitás vagy gyűlés
Gyakoriság
Hetente
Időpont
Csütörtök
Hely
SCH -1 nagykonyha
Általános infók
Alapítás
2015
Körvezető
Szenczy Balázs
Reszort
SZOR
Elérhetőségek
Levlista
dzsajrosz@sch.bme.hu

A Dzsájrosz kör csütörtök esténként ínycsiklandó husik, mennyei házi szószok és különféle zöldségek hadának segítségével látja el minél jobb és minél bőségesebb gyrosszal a kollégium lakóit. A többéves tapasztalattal és folyamatos újításokkal azon igyekszenek, hogy a kolisoknak még a sarki gyrososokhoz se kelljen lemenni, ha a környék legjobbját szeretnék megkóstolni. Az ajtajuk nyitva áll! Mindenkit szívesen látnak, aki megtanulná a gyros készítésének apró fortélyait, örömmel részese lenne egy jó és összetartó csapatnak, illetve időről időre szívesen lejönne a konyhába, hogy kiszakadva a hétköznapokból, jó hangulatban, fincsi gyrosokkal elégítse ki a kolisok kulináris vágyait. (Forrás: Impulzus)

Történet

A kör TTNY-ben alakult, kezdetben még csak szintvacsorák alkalmával. Amikor láttuk, hogy erre egyre nagyobb az igény, úgy gondoltuk, hogy érdemes kört alapítani a kezdeményezésből.

Jelentkezés

Megtalálsz minket csütörtökön a -1 nagykonyhában 15. konyhában, szerdánként 4-8 között a 7. konyhában. Ezen kívül kereshetsz minket a dzsajroszkor@gmail.com címen.