ÁthalloTTNYögés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Qpa athalloTTNYoges 2013 szeptember.jpg
A nyögés 2013 szeptember 12-én az Elschönherz búcsúztató ivásán

Fentről lefelé, balról jobbra:
CÁdám, Trombi, Tomi, Radnai, C, Droti, Levi, Pít, Dani, Koszta
Ricsi, Doroghouse, Semmu, Csabi, Borisz, Rasztamás,
Loki, Imi, Vajk(CST Kupa), Koko(Elschönherz Kupa), Banki, Kovi(csapatkapitány), Kristóf
Fruzsi alias Feri

A csapat történelme:

2012-ben érkeztünk a VIK-re mint piros gólyák. TTNY-es létünkre kicsit nehezebb dolgunk volt, mint a többieknek de az első gyűlés után nem kisebb célt tűztünk magunk elé, mint az Elschönherz Qpa megnyerését. Csapatkapitánynak Kovit választottuk meg, aki ironikus módon a Schönherzben lakott. A csapatba több mint 90 regisztrált tagunk volt, kb. 30-40 aktív qpázóval, közülük ma 20-25 körüli aktív tagot számlálunk. A 41. Káosz és Plüsstraktor Schönherz Qpán teljes erőbedobással vettünk részt. Jutalmunk nem maradt el, sikerült megnyernünk az Elschönherzet, amit Kovi, Mike, majd Koko őriztek teljes lopásbiztonságban ;). A Qpa után a csapat megmaradt egy jó hangulatú társaságnak, így indultunk neki a 2013-as csillagtúrának. Menjünk oda, feelingeljük végig az egészet, aztán ha esetleg szerencsénk van még jó helyezést is elérhetünk. Aztán a célban közölték a meglepő eredményt: Megnyertük a Csillagtúra Kupát. 2013 őszén kb. 15-20 aktív Qpázóval csatlakoztunk felsőbbéveseink csapatába az Uzcsáp 5.1-be, akikkel UzCsáp ONE néven sikeresen megnyertük a 42. Good Old Days Schönherz Qpát. A két csapat hamar egy nagy egységgé vált, várhatóan a jövőben is együtt maradunk a Qpán, de a csillagtúrákon áthalloTT NYögésként szeretnénk indulni.

Mi ez a név?

Amikor nevet választottunk szerettük volna, ha benne van a TTNY betűkombináció. Így elkezdtük wikipédián nézegetni az "NY" betűs szavakat, hátha találunk valami vicceset. Valamiért a nyögés szó nagyon tetszett és innen fél perc múlva már meg is volt a név. :D

A csapat különlegessége:

Amióta a piros gárda létezik mi voltunk az első TTNY-es csapat, akik Elschönherz Qpát nyertek, majd ezt megtoldottuk egy Csillagtúra győzelemmel is. Így elmondhatjuk magunkról, hogy egy év alatt megnyertük a számunkra megnyerhető kupákat, erre az eredményre büszkék vagyunk. Ezen kívül nagyon büszkék vagyunk a 2012-es mátrixunkra, amit Süxy dalszövege alapján saját formánkra dolgozva készítettünk el, nagy sikert aratva vele.

Eddigi eredményeink:

2012: 41. Káosz és Plüsstraktor Schönherz Qpa: Elschönherz Qpa (8.hely)
2013: Juhásszemű Csillagtúra: 1. hely

Itten van csapatunk 12 pöttyben összefoglalt követ ellései.
A szöveg, amire a csapatvideó készült.
Az általunk kreált műszaki népdal. Dallama: Boncidai menyecskék.
Indulónk. Dallama a Katyusha című orosz katonadal.
Hirdetésünk.