Zenés gimnasztika

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 22., 13:36-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|TestNeveles|ZenesNoiGimnasztika}} ==Zenés női gimnasztika== A zenés női gimnasztika, magyarul aerobic itt az egyetemen a legkönnyebb sportok egy…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Zenés női gimnasztika

A zenés női gimnasztika, magyarul aerobic itt az egyetemen a legkönnyebb sportok egyike, mivel semmilyen különösebb képesség nem kell hozzá, csak megfelelő mennyiségű ritmusérzék, nélküle viszont elég nehezen megy.

Nagyon életrevaló tanár tartja, hihetetlenül átmozgatja az embert az alatt az egy óra alatt, és utána garantált az izomláz a popsiban és a combokban. :)

Késni nem szabad, mert akkor pont a bemelegítésről marad le az ember, és így halmozottá válik a húzódások esélye. A tanár megköveteli a munkát az órán, és sokszor nem könnyű a lépést tartani vele. Hiányozni 3 alkalommal lehet, de sok pótlási lehetőség van, mert több óra is van egy héten, amiből egy kötelező, de felső határ nincs, bármennyi órára el lehet menni. Az aerobicruha nem kötelező, de mindenképpen valami olyanban kell lenni, amiben könnyen lehet mozogni, és benti sportcipő is kell.

Én 4 félévig csináltam, és egy kilót sem szedtem fel! :) (Ezt tanúsíthatom :) -- Luxa) Ajánlom mindenkinek, aki jó pörgős zenék mellett szeretné megmozgatni tagjait. (Ja, és csak lányoknak! :) )

ex-Luxné


-- Luxa - 2006.07.03.

%META:FORM{name="TesiForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Zenés női gimnasztika"}% %META:FIELD{name="Kurzus" title="Kurzus" value="Z"}% %META:FIELD{name="Helyszn" title="Helyszín" value="Bercsényi Kollégium tornaterme"}% %META:FIELD{name="Oktat" title="Oktató" value="Detrői Krisztina és Kiss Ildikó"}% %META:FIELD{name="Hetiraszm" title="Heti óraszám" value="1"}% %META:FIELD{name="Alkalom" title="Alkalom" value="14+"}% %META:FIELD{name="Ftflv" title="Ft/félév" value="0"}% %META:FIELD{name="Klnlegesfelszerels" title="Különleges felszerelés" value="nem kell"}%