Villamos gépek és alkalmazások

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 22., 13:09-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Villanyszak|Villgép}} -- PappSzabi - 2011.03.11. ===Villamos gépek és alkalmazások (VIVEA334):=== Érdemes a könyvet elolvasni: dr. Re…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


-- PappSzabi - 2011.03.11.

Villamos gépek és alkalmazások (VIVEA334):

Érdemes a könyvet elolvasni: dr. Retter Gyula: Villamosenergia-átalakítók 1. De tényleg. Ami a diákon csak vázlatosan szerepel és nem érted, itt szépen le van írva és meg van magyarázva. Hasznos könyv még: Liska József: Villamos gépek III. Szinkron gépek. A könyvtárból ki lehet venni. A Halász Sándor: Villamos hajtások könyvet is amúgy.

-- Györke - 2008.06.08.  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) kidolgozs_1.Zh_ra.doc nevű fájl ("kidolgozs_1.Zh_ra.doc" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Villgép oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
1._zh_ra_diák és wikis kidolgozást ollóztam össze