Vezetői számvitel

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 21., 20:45-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Gazdhuman|VezetoiSzamvitel}} ==Tárgy infók== Az önálló beszámoló dolgozat sikeres teljesítése. A beszámoló dolgozat két részből áll: …”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Tárgy infók

Az önálló beszámoló dolgozat sikeres teljesítése. A beszámoló dolgozat két részből áll:

- Az utolsó előadáson a könyvben szereplő egyik véletlenszerűen kiválasztott esszé kérdés kidolgozása, amely 30%-os súllyal számít az összteljesítménybe. - Egy önálló feladat kidolgozása amely 70%-os súllyal számít az összteljesítménybe. A dolgozatot a szamvitel.bme@gmail.com email címre kell elküldeni.

A feladatot a tankönyv egyes fejezeteinek végén található feladatokból lehet tetszőlegesen kiválasztani. A feladat kidolgozása egy meggyőző vezetői előterjesztésből és az azt alátámasztó számítási anyagokból áll. Az előterjesztéshez a locsi-fecsi (pecha-kucha) prezentációs technikát kell felhasználni: Egy 20 diából álló diasorban – az egyes diákon lehet kép, grafikon, térkép, vagy bármi, ami hozzáadott értéket ad a szöveges mondanivalóhoz – egy dia 20 másodperig legyen látható, majd automatikusan jelenjen meg a következő kép. Így a lejátszás ideje pontosan 6:40! Az egyes képekhez hangfile-ban rögzítsd a mondanivalódat! A szóbeli beszámolóhoz kapcsolódó számítási anyagokat és minden olyan információt, amely írásos formában jobban áttekinthető, legfeljebb 5 A4-es oldalon készítd el és mellékeld! Ebben ne felejts el feltüntetni a forráshivatkozásokat!


Házira van megajánlott jegy.

ZH

-- Velias - 2010.06.06. -- FaPe - 2010.06.06.

%META:FORM{name="GazdhumanForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Vezetői számvitel"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value="BMEGT35M005"}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="Üzleti Tudományok Intézet"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Dr. Laáb Ágnes"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="2"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="1x2"}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="egyéb tudományok"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="nem kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="zh, nagy házi, kiselőadás"}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="semmi"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="2"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%