„Vezetői számvitel” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
18. sor: 18. sor:
 
| tárgyhonlap =
 
| tárgyhonlap =
 
}}
 
}}
 +
 +
[[Média:Vezszamvitel_kidolgozas_2011.docx‎ | Esszékérdések kidolgozás 2011]]
  
 
==Tárgy infók==
 
==Tárgy infók==

A lap 2013. július 14., 19:26-kori változata

Vezetői számvitel
Tárgykód
GT35M005
Általános infók
Kredit
2
Tanszék
ÜTI
Követelmények
NagyZH
1 db
Elérhetőségek


Esszékérdések kidolgozás 2011

Tárgy infók

2010

Az önálló beszámoló dolgozat sikeres teljesítése. A beszámoló dolgozat két részből áll:

  • Az utolsó előadáson a könyvben szereplő egyik véletlenszerűen kiválasztott esszé kérdés kidolgozása, amely 30%-os súllyal számít az összteljesítménybe.
  • Egy önálló feladat kidolgozása amely 70%-os súllyal számít az összteljesítménybe. A dolgozatot a szamvitel.bme@gmail.com email címre kell elküldeni.

A feladatot a tankönyv egyes fejezeteinek végén található feladatokból lehet tetszőlegesen kiválasztani. A feladat kidolgozása egy meggyőző vezetői előterjesztésből és az azt alátámasztó számítási anyagokból áll. Az előterjesztéshez a locsi-fecsi (pecha-kucha) prezentációs technikát kell felhasználni: Egy 20 diából álló diasorban - az egyes diákon lehet kép, grafikon, térkép, vagy bármi, ami hozzáadott értéket ad a szöveges mondanivalóhoz - egy dia 20 másodpercig legyen látható, majd automatikusan jelenjen meg a következő kép. Így a lejátszás ideje pontosan 6:40! Az egyes képekhez hangfile-ban rögzítsd a mondanivalódat! A szóbeli beszámolóhoz kapcsolódó számítási anyagokat és minden olyan információt, amely írásos formában jobban áttekinthető, legfeljebb 5 A4-es oldalon készítsd el és mellékeld! Ebben ne felejts el feltüntetni a forráshivatkozásokat!

Házira van megajánlott jegy.