VIKWiki:Adatvédelmi irányelvek

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Szedjani (vitalap | szerkesztései) 2013. január 17., 00:50-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „ ==Böngészés== Ha csak olvasod a VIK Wiki oldalait, nem kerül több adat a szerverek naplófájljaiba, mint amennyi más weboldalakon általában szokott. ==Publi…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Böngészés

Ha csak olvasod a VIK Wiki oldalait, nem kerül több adat a szerverek naplófájljaiba, mint amennyi más weboldalakon általában szokott.

Publikálás

Ha közreműködsz a VIK Wikiben, minden egyes szó, amit nyilvános helyre írsz, publikálásnak minősül. Ha írsz valamit, vedd úgy, hogy az örökre nyilvánosan olvasható marad. Ebbe beleértendők a szócikkek, szerkesztői lapok és a vitalapok is. Ez alól vannak bizonyos kivételek, lásd alább.

A wiki lapokon való publikálás csak bejelentkezés után történhet. Ha be vagy jelentkezve, a szerkesztőneved azonosít. Ezt a VIR rendszerbe való regisztráció során kell kiválasztanod – ez alapján egyértelműen azonosítható vagy a VIR rendszerben.

Tartalom törlése

A Wikimedia-projektekben a szövegek eltávolítása nem jelent tényleges törlést. A közönséges lapokon bárki hozzáférhet a korábbi verziók tartalmához. A szerverekhez hozzáférők képesek véglegesen törölni információkat, de ezt a VIK Wiki üzemeltetői nem garantálják.

Források

Wikipédia:Adatvédelmi irányelvek