VIKWiki-vita:SzabválBéta

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Hryghr (vitalap | szerkesztései) 2013. február 8., 13:24-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Szerintem az előadós rész felesleges, mert azért valamilyen szinten képlékeny, ezért hamar elavulhat karbantartás nélkül. Azonban az időpontok kb sosem változnak, ráadásul gyakran én is időpontra keresek tárgyat, nem pedig más elvek alapján. s.á.vita 2013. február 8., 11:11 (CET)

Az időponttal az a gáz, hogy igenis változnak. Legalábbis nagyon gyakran. Eddig 2 szabvált hallgattam (kutmód, talérd) de mindkettő más időpontban van idén mint tavaly. És azért ez a kettő elég gyakori. Szóval gondolom a többi is változik. Jah meg kommunikációról is tudom hogy más időpontban van. Amúgy igen az előadó rész az tényleg nem olyan fontos. De sajnos pont a te indoklásod miatt az időpontok is túlságosan frissítésigényesek! + Például egy csomó tárgyat meghirdetnek vagy 4-5 időpontban is. Pl kutatásmódszertan meg az a tárgyalástechnika is jópár időpontban meg van hirdetve. Szóval az időpont szerintem jó, de valahogy máshogy kellene beültetni... Vélemény? ED (vita) 2013. február 8., 12:22 (CET)

Igazad van. Akkor lehet, hogy mindkettőt hamyagolni kéne. s.á.vita 2013. február 8., 12:24 (CET)