Szoftvertervezés

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Cviktor (vitalap | szerkesztései) 2013. szeptember 10., 20:30-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Szoftvertervezés
Tárgykód
VIIIM110
Általános infók
Szak
villany MSc
Kredit
4
Ajánlott félév
1
Tanszék
IIT
Követelmények
KisZH
nincs
NagyZH
1 db
Házi feladat
3 db
Vizsga
nincs
Elérhetőségek


Követelmények

2013

  • Egy nagyzárthelyi, és három otthoni házi feladat sikeres elkészítése csoportmunkában. A félévközi jegy megszerzésének feltétele a feladatok elfogadása és legalább elégséges nagyzárthelyi. A félévközi jegy a nagyzárthelyivel és a feladattal elért eredmények átlaga.

Vélemények

2013

  • NE VEDD FEL HA NEM KÖTELEZŐ! Szánalmas tárgy. Tavaly tanárt cseréltek. Az órák szánalmasak, példákat mond, de sose a lényegre tér ki. A ZH az óra színvonalához képest nagyon nehéz (63% bukott, 2db 3-as, egy 4-es és egy 5ös volt a 77 résztvevő közül, miután a ponthatárt lejjebb vitte. Az eredeti ponthatárral 4 ember ment volna át a 77-ből). Az eldöntendő kérdések egy része kétértelmű. Olyan feladat is volt, amit egy ember tudott megoldani. A tanár felelőtlen, nem érdeklik a diákok. PótZH-ról 1 órát késett és még csak elnézést sem kért. Az első vizsgahét péntekére javította ki a félévközi házikat, a vizsgaidőszak közepén lehet javítani. E-mailekre sohasem válaszol. A házi eredmények szintén szánalmasak lettek, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint nagyon elnéző volt. Az eredményeket harmadszorra sikerült feltöltenie hiba nélkül, az előzőkben random emberek megbuktak. ZH megtekintés után sokan panaszkodtak, hogy a tanár kinevette őket. Annak ellenére, hogy hivatalosan mindig 2 hetünk volt a házi feladat kidolgozására, mindig a beadási határidő előtt 2-3 nappal került ki a honlapra a kiírás. A ZH eredményeit tartalmazó, netre kirakott PDF-ben megtalálható volt a hallgatók Név/Neptun kód/e-mail cím párja. A tanár lenézi a diákokat. A ZH-ra úgy jött be mosolyogva, hogy "Egyszerű feladatokat hoztam, mert tudom, hogy önök nem szeretnek gondolkodni". Nincs miből tanulni: a jegyzet, amit kiadott nem átgondolt anyag, fele angol, fele magyar. Látszik, hogy úgy van össze copy-pastelve. Van ahol egymás után ott a magyar fordítás és az angol eredeti dia is.

2012

  • Ez legszínvonaltalanabb tárgy, amivel a BME-s pályafutásom alatt találkoztam. Semmi esetre se vegyétek fel, ha nem muszáj. A tanár (Benyó B.) előadásai kritikán aluliak, egyrészt érthetetlen amit beszél, másrészt a diákokkal szemben felelőtlen (házi feladat kiírás pontatlan, eredményei utolsó hét pénteken kerültek fel, email-re nem válaszol stb.). A ZH ehhez képest nagyon nehéz, a hivatalos honlapra feltett szedett-vetett anyagból esélytelen rá felkészülni. Konzultáción, ZH megtekintésen a bukott diákokkal lekezelően viselkedett, kinevette őket.