Szociális készségfejlesztés

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Szikszayl (vitalap | szerkesztései) 2014. március 21., 19:48-kor történt szerkesztése után volt.
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Szociális készségfejlesztés
Tárgykód
GT52A013
Általános infók
Kredit
2
Tanszék
ERG
Követelmények
Jelenlét
kötelező
Minimális munka
jelenlét és házi
KisZH
nincs
NagyZH
nincs
Házi feladat
jegyzőkönyv
Vizsga
nincs
Elérhetőségek


Vélemények

2011/12/1-ben (ősszel) voltam. Kislétszámú tárgy, benne is van a nevében, hogy tréning. Kb. 20-an voltunk (ennyien is vehettük fel), emiatt elég nagy versenyjelentkezés is volt. Ha jól tippelek, valami 20 másodperc alatt betelt a csoport.

Miről fog szólni tréning?

Csináltok mindenfélét, játszotok, beszélgettek, ismerkedtek, önismereti teszteket töltötök ki, megvitatjátok, "egy kis pszichológia". Esetleg egy projektfeladatot kell lebonyolítani csoportban. Mindenkinek dolgoznia kell/közre kell működnie. Szerintem ha nagyon picit érdekel az ismerkedés, meg érdekel, hogy milyennek tartanak mások, és nem vagy "szakbarbár", hanem némi kulturális ismeretet hajlandó vagy hallani (nem, megjegyezni nem kell), akkor a 2 napot túl fogod élni.

Követelmények, elvárások:

Ott kell lenni mind a két napon (akkor még úgy volt). Kötelezően. Nincs olyan hogy zh-t kell írnod, nem, ott leszel. Valszeg péntek-szombat kombináció, ezért még elég nagy valószínűséggel meg is tudod oldani. Azt hiszem hogy olyan 8.00-17.00-ig tartott kb. A tréningen picit aktivizálnod kell magad, ha elég aktív vagy, akkor egy rossz szót sem fogsz hallani a tréningvezetőtől. Ezután (és meglepetésszerűen) ki fog derülni, hogy "jegyzőkönyvet" is kell írni. Tőlünk nagyjából 2 teljes egész A4-es oldalt várt a tréningvezető. Tartalma: Nagyjából, hogy milyen feladatok voltak, Mi célból, a három kedvenc feladatod, indoklás, annak részletesebb meséje. A tréninvezető külön kikötötte, hogy nem kér betűméretnagyobbítást és sorköznövelő trükköket, az a 2 oldal az legyen meg tisztességesen. Ezt elküldöd neki e-mailben, és később megdobnak egy ötössel. ZH nincs, mint látható, kötelező részvétel + jegyzőkönyv beadás van CSAK.

-- ViGa - 2012.06.12.