Schönherz Kollégiumi Bizottság

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Ládi Kornél (vitalap | szerkesztései) 2022. június 15., 23:04-kor történt szerkesztése után volt. (Körvezető (KB elnök) aktualizálása)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Schönherz Kollégiumi Bizottság
Nyitás vagy gyűlés
Időpont
hétfő
Általános infók
Körvezető
Fenyő Máté Attila
Elérhetőségek
Levlista
kb@sch.bme.hu

A Schönherz Kollégiumban a Schönherz Kollégiumi Bizottság képviseli a kollégiumi lakókat, közvetít a kollégium vezetése és a kollégisták között, és aktív szerepet tölt be a közélet szervezésében.

Röviden: KB

A KB tisztviselőinek feladatai

A KB elnök feladata összefogni a csapatot, irányítani a KB működését, ütemezni a KB feladatait. A KB elnöke emellett kommunikál a HK-val, és tartja a kapcsolatot a Kollégiumon kívül eső szervezetekkel.

A KB gazdaságisa felügyeli a Házba beáramló pénzek elosztását és felügyeli a Ház gazdasági működését, éves költségvetését és gazdálkodási stratégiáját.

A KB Kommunikációs és Üzemeltetési felelőse foglalkozik az Üzemeltetéssel való kapcsolattartással, a rendezvények felügyeletével, valamint felelős a Ház szervezetei és a kollégisták felé történő információáramlásért.

Az RVT elnöke összefogja a Ház reszortjait, felügyeli a Ház erőforrás elosztását, kézben tartja a közélet működését.

A KB Rendezvények és Eseti ügyek Felelőse gondoskodik a Kollégium hagyományos rendezvényeiről, megvalósítja a KB eseti feladatait, felelős az utánpótlásnevelésért.