„Schönherz Kollégiumért Alapítvány” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
a (kategória hozzáadva)
a (autoedit: SCH koli névváltás 2017. augusztus 1.)
 
1. sor: 1. sor:
Az immár 21 éves Schönherz Kollégiumért Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy segítse a kollégium működését, a [[Villanykari Közélet|hallgatói hagyományok]] őrzését, valamint támogassa a [[Schönherz Zoltán Kollégium|Házban]] folyó szakmai képzést, kulturális és sportrendezvényeket. A [[Schönherz Zoltán Kollégium|Kollégiumban]] lépten-nyomon az Alapítvány támogatásával megvalósuló fejlesztésekkel találkozhattok, még a természetesnek tűnő szolgáltatások mögött is sokszor alapítványi szponzoráció áll. A [[Simonyi Károly Szakkollégium]] és a közélet öntevékeny köreinek támogatása a [[Közös Pályázati Rendszer]] keretében, a füstjelzők lecserélése, a [[VIKWiki:Rólunk|VIK Wiki]] tanulmányi portált támogató szerver beszerzése, a színes mátrix alapanyagainak biztosítása, a Földszinti Nagyteremben a hangszigetelés és a bútorzat kialakítása, a konditerem klimatizálása valamint új eszközökkel való fejlesztése csak néhány példa a tavalyi évben megszavazott támogatások eredményeiből.
+
Az immár 21 éves Schönherz Kollégiumért Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy segítse a kollégium működését, a [[Villanykari Közélet|hallgatói hagyományok]] őrzését, valamint támogassa a [[Schönherz Kollégium|Házban]] folyó szakmai képzést, kulturális és sportrendezvényeket. A [[Schönherz Kollégium|Kollégiumban]] lépten-nyomon az Alapítvány támogatásával megvalósuló fejlesztésekkel találkozhattok, még a természetesnek tűnő szolgáltatások mögött is sokszor alapítványi szponzoráció áll. A [[Simonyi Károly Szakkollégium]] és a közélet öntevékeny köreinek támogatása a [[Közös Pályázati Rendszer]] keretében, a füstjelzők lecserélése, a [[VIKWiki:Rólunk|VIK Wiki]] tanulmányi portált támogató szerver beszerzése, a színes mátrix alapanyagainak biztosítása, a Földszinti Nagyteremben a hangszigetelés és a bútorzat kialakítása, a konditerem klimatizálása valamint új eszközökkel való fejlesztése csak néhány példa a tavalyi évben megszavazott támogatások eredményeiből.
  
 
Az Alapítvány kuratóriumának tagjait a kollégisták javasolják [[Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesülete|SVIE]] [[Küldöttgyűlés]] keretében, majd az alapító, dr. Slezsák István jelöli ki.
 
Az Alapítvány kuratóriumának tagjait a kollégisták javasolják [[Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesülete|SVIE]] [[Küldöttgyűlés]] keretében, majd az alapító, dr. Slezsák István jelöli ki.

A lap jelenlegi, 2017. augusztus 3., 23:26-kori változata

Az immár 21 éves Schönherz Kollégiumért Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy segítse a kollégium működését, a hallgatói hagyományok őrzését, valamint támogassa a Házban folyó szakmai képzést, kulturális és sportrendezvényeket. A Kollégiumban lépten-nyomon az Alapítvány támogatásával megvalósuló fejlesztésekkel találkozhattok, még a természetesnek tűnő szolgáltatások mögött is sokszor alapítványi szponzoráció áll. A Simonyi Károly Szakkollégium és a közélet öntevékeny köreinek támogatása a Közös Pályázati Rendszer keretében, a füstjelzők lecserélése, a VIK Wiki tanulmányi portált támogató szerver beszerzése, a színes mátrix alapanyagainak biztosítása, a Földszinti Nagyteremben a hangszigetelés és a bútorzat kialakítása, a konditerem klimatizálása valamint új eszközökkel való fejlesztése csak néhány példa a tavalyi évben megszavazott támogatások eredményeiből.

Az Alapítvány kuratóriumának tagjait a kollégisták javasolják SVIE Küldöttgyűlés keretében, majd az alapító, dr. Slezsák István jelöli ki.

A kuratórium elnöke: Illésy Pál

Elérhetőség: http://www.sch.hu , valamint http://facebook.com/alapitvany