Schönherz Diáksportkör

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Szedjani (vitalap | szerkesztései) 2013. január 10., 01:15-kor történt szerkesztése után volt. (Szedjani átnevezte a(z) DSK lapot a következő névre: Schönherz Diáksportkör)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Minden, ami a házon belül a sporttal kapcsolatos vagy sportos rendezvény alá tartozik. Viszont nincsenek benne a szertárak, a szauna és a body. A körbe bárki beléphet, aki szeret sportolni, és egy jó társaság tagjává szeretne válni. A DSK segít, hogy bármilyen sportolási szándékod megvalósíthasd. Részt vehetsz más, nem kollégiumi versenyeken is a DSK és a kollégium színeiben. Rendszeresen indulunk különböző futóversenyeken, pl. a róka- és a szarvasűzőn. Keresztesi Mate (SCH1713) a jelenlegi vezető, keressétek őt. Az említett klubokon, körökön és csapatokon kívül a kollégium rendelkezik kosárlabda, röplabda, jégkorong, floorball és vízilabda csapattal. A DSK rendezvényeiről időben értesülhetsz a plakátokról és egyéb hirdetésekről. További információkat a honlapon találsz: http://dsk.sch.bme.hu Kérdéssel bármikor fordulhatsz bármely DSK-shoz, és a levlistánkhoz is: [dsk@sch.bme.hu] Bármi egyéb kérdésed van keresd a DSK-sokat!