„Sablon:Kezdőlap - Biztonsági másolat” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Új oldal, tartalma: „'''Jelenleg a VIK Wiki biztosági másolatát olvasod a http://wiki2.kszk.info/ címen.''' A biztonsági másolat általában a Wiki előző vasárnapi állapotát tük…”)
 
1. sor: 1. sor:
'''Jelenleg a VIK Wiki biztosági másolatát olvasod a http://wiki2.kszk.info/ címen.''' A biztonsági másolat általában a Wiki előző vasárnapi állapotát tükrözi, ezért nem a legfrissebb információkat tartalmazza, és nem is szerkeszthető.
+
'''Jelenleg a VIK Wiki biztosági másolatát olvasod a http://wiki2.kszk.info/ címen.''' A biztonsági másolat általában vasárnaponként készül, így csak az akor legfrissebb információkat tartalmazza. A biztonsági másolat nem szerkeszthető, az új dolgokat mindig az eredeti Wikire kell feltölteni.
  
Ha lehet, akkor mindig a http://wiki.sch.bme.hu/ oldalon olvassátok és szerkesszétek az eredeti VIK Wikit! Ha ott nem elérhető, akkor tájékozódhattok a wiki@sch.bme.hu levlistán vagy a [http://www.facebook.com/VIKWiki Wiki Facebook-oldalán].
+
Ha lehet, akkor mindig a '''[http://wiki.sch.bme.hu/ wiki.sch.bme.hu]''' oldalon olvassátok és szerkesszétek az eredeti VIK Wikit! Ha ott nem elérhető, akkor tájékozódhattok a wiki{{kukac}}sch.bme.hu levlistán vagy a [http://www.facebook.com/VIKWiki VIK Wiki Facebook-oldalán].

A lap 2013. május 11., 14:03-kori változata

Jelenleg a VIK Wiki biztosági másolatát olvasod a http://wiki2.kszk.info/ címen. A biztonsági másolat általában vasárnaponként készül, így csak az akor legfrissebb információkat tartalmazza. A biztonsági másolat nem szerkeszthető, az új dolgokat mindig az eredeti Wikire kell feltölteni.

Ha lehet, akkor mindig a wiki.sch.bme.hu oldalon olvassátok és szerkesszétek az eredeti VIK Wikit! Ha ott nem elérhető, akkor tájékozódhattok a wiki@sch.bme.hu levlistán vagy a VIK Wiki Facebook-oldalán.