„Rendszertervezés és -integráció” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Villanyszak|MSCRendszTerv}} -- DormanP - 2009.06.03. * {{InLineFileLink|Villanyszak|MSCRendszTerv|EllenrzkrdsekRendszertervezshez.pdf|Ellenrzkrds…”)
 
a (Szikszayl átnevezte a(z) MSCRendszTerv lapot a következő névre: Rendszertervezés)
(Nincs különbség)

A lap 2013. június 1., 23:58-kori változata

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


-- DormanP - 2009.06.03.

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) EllenrzkrdsekRendszertervezshez.pdf nevű fájl ("EllenrzkrdsekRendszertervezshez.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/MSCRendszTerv oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Kidolgozott ellenőrző kérdések Scherer Balázs részéből
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Kidolgozott_emc.pdf nevű fájl ("Kidolgozott_emc.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/MSCRendszTerv oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Kidolgozott EMC rész Zoltán István részéből (thx to Meidl András)
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) rendszertervezes_HF_Sipos-Takats.pdf nevű fájl ("rendszertervezes_HF_Sipos-Takats.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/MSCRendszTerv oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Önlabbal kapcsolatos HF minta

Vizsga:

Balázs része teljesen az ellenőrző kérdésekből van, az nem vészes. Mellett még van kódban hibafelismerés, és doxygenben kommentelés.

ZI része: nálunk, az általa kiadott vázlatból semmit sem kérdezett. Két kérdése volt: Érintési áram mérése (Touch Current) és tápegységek összehasonlítása (lineáris, kapcs üzemű, hibrid)


-- Sippi - 2012.01.19.