Prezentáció

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Nagy Marcell (vitalap | szerkesztései) 2018. január 28., 17:56-kor történt szerkesztése után volt. (Hibás adatlap javítása (a tárgykódba nem lehet BME))
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Prezentáció
Tárgykód
GT51A004
Általános infók
Kredit
3
Tanszék
GTK-MPT
Követelmények
Jelenlét
kötelező
Minimális munka
bejárás és hf
KisZH
nincs
NagyZH
nincs
Házi feladat
4db
Vizsga
nincs
Elérhetőségek


Ismertető

Heti egy előadás és gyakorlat(45-45 perc egyben), emiatt katalógusos. Órák nagy részén írásos művekkel foglalkozik a tárgy, megtanít meghívót, resümét és handoutot készíteni, 2-3 előadás szól az elektronikus prezentáció készítéséről.

Követelmények

4 darab beadandó a félév során Meghívó 20 pont Resümé 20 pont Handout 20 pont Elektronikus prezentáció Powerpoint, vagy Prezi 40 pont

A szorgalmi időszakban

A félévközi jegy az 1.), 2.), 3.) és 4.) otthoni feladat összpontszáma alapján alakul ki. A leadás után a feladatok nem módosíthatók. Az értékelés szempontjai: A.) tartalom, B.) esztétikum, C.) szerkesztés, D.) nyelvhelyesség (4x5 pont); a 3.) feladat esetében + 20 pont a prezentáció technikai elemeit, a kötelezıen felhasználandó eszköztárat, a módszertani kidolgozottságot értékeli. Minden feladat beadása kötelező! A négy feladatcsoport teljesítése alapján: elérhető pontszám 100 pont Az egyes feladatokhoz külön-külön értékelési szempontrendszer tartozik.


A vizsgaidőszakban

A tárgy félévközi jeggyel zárul, vizsga nincs.

Félévvégi jegy

Értékelési skála:

5 = 100-91 pont
4 = 90-81 pont
3 = 80-61 pont
2 = 60-50 pont
1 = 49- 0 pont 

Segédanyagok

Sturcz Zoltán-Szalóki Tiborné Prezentáció könyv. Minden eddig kapott meghívó jól jöhet.


Kedvcsináló

Be kell járni, de nagyon könnyen kapni jó jegyet a tárgyból, és 3 kredit, nincs zárthelyi, beadandók hamar elkészíthetőek, megéri felvenni. Ha nem vagy kész írsz egy emailt és engedik később beadni, sőt még javítani is, ha kevesled a pontszámot. Gyakorlattól nem kell megijedni, csak azért van, hogy katalógust vezessenek, igazából előadás az egész, maximum kapsz egy lapot, hogy írj rá 3 sort, de semmi tétje nincs, sokszor csak véleményt kell írni.

Egyéb

A tantárgy része a Pedagógiai tantárgyi modulnak.