Nagyfrekvenciás rendszerek

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 22., 14:07-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Villanyszak|Nagyfrek}} ==Előadók weblapjai== * http://hvt.bme.hu/~seller/NR_BSc/ * http://hvt.bme.hu/~nagy/ ==Zárthelyik== * {{InLineFileLink|V…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Előadók weblapjai

Zárthelyik

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) NFR_ZH_080514.pdf nevű fájl ("2008-as ZH" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) nagyfrekv_re_2011_nzh.pdf nevű fájl ("nagyfrekv_re_2011_nzh.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Nagyfrekvenciás rendszerek NZH 2011
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) nagyfrekv_re_2011_nzh_2_1.bmp nevű fájl ("nagyfrekv_re_2011_nzh_2_1.bmp" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Nagyfreki 2. ZH 2011 első fele
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) nagyfrekv_re_2011_nzh_2_2.bmp nevű fájl ("nagyfrekv_re_2011_nzh_2_2.bmp" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Nagyfreki 2. ZH 2011 második fele

2011/12 tavaszi félév

%ATTACHURLPATH%/asd.jpg

 • NR_1.zárthelyi_20120330: Nagyfrekvenciás rendszerek 1. ZH (bocs, kicsit homályos lett)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) NR_pZH_20120511 nevű fájl ("NR_2.zárthelyi_20120511" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Nagyfrekvenciás rendszerek 2. ZH
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) NR_potZH2_20120516.txt nevű fájl ("NR_2.pótzárthelyi_20120516.txt" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Nagyfrekvenciás rendszerek 2. pótZH

-- Baela - 2012.05.13. -- Dave - 2012.05.16.

Segédanyagok

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) tavvez_pelda.pdf nevű fájl ("Smith diagramos példa" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
HVT-s szabvál tárgy oldaláról
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) NFRkidolg2008.pdf nevű fájl ("Ellenőrző kérdések 2008-ból" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)

, melyek hasonlítanak az akkori ZHk kérdéseire

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) ts.gif nevű fájl ("Smith diagram" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
és Smith diagram wikipedia angol nyelven. A Practical examples rész hasznos tud lenni.
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) nfrfeladatok.pdf nevű fájl ("ZH példák by Christian Szucher" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
1. példánál a teljes hossz van megadva, ennek a felével kell számolni, tehát 2l=3m.
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) zaj.pdf nevű fájl ("zaj.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Tanszéki oldalról, Seller Rudolf első pár előadása (zaj) 99%-ban ugyanez
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) directory.djvu nevű fájl ("Antennakönyv" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Nagyfrek oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Néhány kérdésre választ adhat

Záróvizsga

-- ANewsEE - 2009.05.20.

-- GAbika - 2011.