Munka- és szervezetpszichológia

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


2010/2011/1. félév

Vélemény

Nem igazán jártam előadásra, úgyhogy nem tudok sokat mondani. Amikor ott voltam, akkor jellemzően kevesen voltunk (max. 20-an). Az elején a tanárnő igyekezett interaktívvá tenni az órákat, kérdéseket tett fel, de nem igazán válaszolt senki, úgyhogy később már nem kérdezgetett. Egyébként a diasorokat előre közzéteszi, sőt "vizsgára" címmel összefoglaló diákat is tesz fel a netre (első órán megmondja, hová). A tananyagot érthetően, nem latin szakkifejezésekkel teli körmondatokban mondja el.

Követelmény

Vizsgásként meghirdetett tantárgy, ez azt jelenti, hogy szorgalmi időszak utolsó előadásán van egy zh, ami alapján lehet megajánlott jegyet kapni. A vizsgaidőszakban pedig vannak javítási időpontok. "Zh-ra gyakorló példasor" címén közzétette a neten az utolsó előadáson íratott zh három kérdése közül kettőt, tehát erre esetleg érdemes figyelni. Mindezek ellenére, hogy átnéztem egész rendesen az anyagot, a zh előtti nap megválaszolgattam a diasorok alapján a gyakorló kérdéseket, majd a zh-n is hivatkoztam a diasorokban olvasott, releváns infókra, 2-est kaptam. A kiadott zh egyébként ez volt:

Összefoglalás

Bár nagyon könnyű tárgynak látszódhat a leírásból, ingyen ötösre úgy tűnik, nem érdemes számítani a zh értékelése miatt. Akit érdekel a tananyag, annak szívesen átküldöm az előadások diáit, ezeket kb. egy óra alatt át lehet olvasni és ezekből is tökéletesen megérthető, hogy miről van szó, nem érdemes felvenni ezt a tárgyat. Összességében tehát nem ajánlom.

-- MAKond - 2010.12.30.


%META:FORM{name="KozismeretiForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Munka- és Szervezetpszichológia"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value="BMEGT52A008"}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="Ergonómia és Pszichológia Tanszék"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Kun Ágota"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="2"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="2"}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="pszichológia"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="nem kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="zh"}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value="2"}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="bejárás"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value=""}%