„Multimédia rendszerek és szolgáltatások laboratórium I.” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
 
17. sor: 17. sor:
  
 
A tantárgy először a 2015/2016/1-es félévben indult, és a korábbi [[Médiakommunikációs technológiák laboratórium I.]] új tantervben való megfelelése.
 
A tantárgy először a 2015/2016/1-es félévben indult, és a korábbi [[Médiakommunikációs technológiák laboratórium I.]] új tantervben való megfelelése.
A félév során 9 laboralkalom van, előzetes (oktatók által választott) beosztás szerint, 3 fős csoportokban történnek a mérések. A labormérések többségén van beugró a kiadott segédanyag ellenőrző kérdéseiből, és jegyzőkönyvet is kell leadni. A számítógépes méréseken minden hallgatónak külön, a többinél általában többen adnak le egy jegyzőkönyvet.
+
A félév során 9 laboralkalom van, előzetes (oktatók által választott) beosztás szerint, 3 fős csoportokban történnek a mérések. A labormérések többségén van beugró a kiadott segédanyag ellenőrző kérdéseiből, és jegyzőkönyvet is kell leadni. A számítógépes méréseken minden hallgató külön, a többi mérésen általában többen adnak le egy jegyzőkönyvet.
  
 
==Segédanyagok==
 
==Segédanyagok==

A lap jelenlegi, 2015. december 28., 14:07-kori változata

Multimédia rendszerek és szolgáltatások laboratórium I.
Tárgykód
VIHIMA10
Általános infók
Szak
MSc Villamosmérnök
Kredit
4
Ajánlott félév
2. félév (ősz)
Keresztfélév
nincs
Tanszék
HIT
Követelmények
Jelenlét
labor tantárgy
Labor
9 db
NagyZH
nincs
Házi feladat
néhány jegyzőkönyv
Vizsga
nincs
Elérhetőségek


A tantárgy először a 2015/2016/1-es félévben indult, és a korábbi Médiakommunikációs technológiák laboratórium I. új tantervben való megfelelése. A félév során 9 laboralkalom van, előzetes (oktatók által választott) beosztás szerint, 3 fős csoportokban történnek a mérések. A labormérések többségén van beugró a kiadott segédanyag ellenőrző kérdéseiből, és jegyzőkönyvet is kell leadni. A számítógépes méréseken minden hallgató külön, a többi mérésen általában többen adnak le egy jegyzőkönyvet.

Segédanyagok

2015 őszén lettek a segédanyagok összegyűjtve, azóta változások előfordulhattak.

Laborjegyzőkönyvek

(hibák előfordulhatnak)