Minőségmenedzsment

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 21., 21:44-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Gazdhuman|Minosegmenedzsment}} __TOC__ ==Tárgy infók== [http://www.uti.bme.hu/cgi-bin/hallgato/tantargyak.cgi?detail=true&tantargy_id=11759 Tárgy…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Tárgy infók

Tárgy oldala

Vélemények

  • Órán nagyon sok példa közé rejti az anyagot, de így legalább lehet rá emlékezni valamennyire. A kiadott diasor szerintem nem tartalmaz minden információt ami a ZH-hoz kellhet, ezért lehet hogy érdemes a könyvbe belenézni (egy előadáson képes akár végig csak 6 diáról beszélni).

-- 2010.12.14.

Segédanyagok

Oktatási segédanyag Vezetés és szervezés MSc-ről
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MEV_jegyzet.pdf nevű fájl ("MEV_jegyzet.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/Minosegmenedzsment oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Menedzsment és vállalkozásgazdaságtan BSc-s tárgyhoz készült jegyzet, nagyon jó. Ehhez a tárgyhoz a 3. fejezet tökéletes, de hiányos, nincs benne az EFQM, QFD részek.
  • Diák
    • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MinMen-2011-tavasz-diak.zip nevű fájl ("MinMen-2011-tavasz-diak.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/Minosegmenedzsment oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
MinMen-2011-tavasz-diak
  • Néhány kérdés kidolgozva. Ez a Menedzsment és vállalkozásgazdaságtan BSc-s tárgyhoz készült kérdéssor a 3. ZH-jához, tartalmazza a minőségmenedzsment alapokat ISO családokat, TQM kérdéseket, viszont nincs benne EFQM, QFD-s kérdések, Ja és hivatalos.
    • Ezen a helyen volt linkelve a(z) zh3_alapkerd_10112_093554.pdf nevű fájl ("zh3_alapkerd_10112_093554.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/Minosegmenedzsment oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
zh3_alapkerd_10112_093554.pdf

ZH

2 ZH van a félév során, mindkettő 50 pontos, minimum a egyenként 18, de ZH1+ZH2 min 45 pont. Az első 10 igaz-hamisból, és 3-4 kifejtendő kérdésből áll.

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) minmen_kidolg_zh1.pdf nevű fájl ("minmen_kidolg_zh1.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/Minosegmenedzsment oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2012/2 ZH1-hez kidolgozás a diák alapján (nem hivatalos)

A másodikban jóval több a tippelgetős rész, feltehetőleg a gyorsabb javítás miatt, és kevesebb készüléssel is abszolválható.

Házi

Egy nagyházi van, egy választott termék/szolgáltatás QFD elemzése. Erről van kb 12 dia, az alapján kell kb 3 oldalt írni, egy bevezetést, megcsinálni a QFD házdiagrammot, valamint egy konklúziót.


QFD elemzés (sajátom, max pontot kaptam rá)

%META:FORM{name="GazdhumanForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Minőségmenedzsment"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value="BMEGT20M002"}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="MVT"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Dr. Topár József"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="2"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value="2"}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="egyéb tudományok"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="nem kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="zh, nagy házi"}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="semmi"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value=""}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%