„Mikroelektronikai rendszerek tervezése laboratórium” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Új oldal, tartalma: „{{Tantárgy | név = Mikroelektronikai rendszerek tervezése laboratórium | tárgykód = VIEEMA03 | szak = villany MSc | kredit = 4 | félév = 2 | kereszt = | tanszé…”)
 
 
19. sor: 19. sor:
 
}}
 
}}
  
Ez a tantárgy a [[Rendszertervezés laboratórium]] és az [[IC és MEMS tervezés laboratórium]] tantárgyak összevonásával, azok anyagainak opcionálissá tételével jött létre. (A hallatók két tantárgyprogram közül álaszzthatnak.) Az így felszabadított órarendi keretbe került az ETT "Minőségbiztosítási és minőségvizsgálati laboratórium" tárgya.
+
Ez a tantárgy a [[Rendszertervezés laboratórium]] és az [[IC és MEMS tervezés laboratórium]] tantárgyak összevonásával, azok anyagainak opcionálissá tételével jött létre. (A hallatók két tantárgyprogram közül választhatnak.) Az így felszabadított órarendi keretbe került az ETT "Minőségbiztosítási és minőségvizsgálati laboratórium" tárgya.
  
 
{{Lábléc - Mikro- és nanoelektronika szakirány}}
 
{{Lábléc - Mikro- és nanoelektronika szakirány}}

A lap jelenlegi, 2015. december 13., 19:28-kori változata

Mikroelektronikai rendszerek tervezése laboratórium
Tárgykód
VIEEMA03
Általános infók
Szak
villany MSc
Kredit
4
Ajánlott félév
2
Tanszék
EET
Követelmények
Labor
van
Elérhetőségek


Ez a tantárgy a Rendszertervezés laboratórium és az IC és MEMS tervezés laboratórium tantárgyak összevonásával, azok anyagainak opcionálissá tételével jött létre. (A hallatók két tantárgyprogram közül választhatnak.) Az így felszabadított órarendi keretbe került az ETT "Minőségbiztosítási és minőségvizsgálati laboratórium" tárgya.


1. félév (tavasz)
2. félév (ősz)
3. félév (tavasz)
Egyéb