Mikmakfordummies

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Rövid szösszenet a jegyzetről

Ez egy kézzel írott jegyzet, ebből kifolyólag kicsit nehézkes javítgatni, ezért hoztam neki létre egy külön oldalt. Mivel scannelt képekről lévén szó javaslom, hogy ne a jegyzetbe szerkesszetek bele, hanem itt jelezzétek a javítások//új megoldások-nál, hogy ha találtok hibát, illetve, ha meg tudtok oldani egy olyan zh kérdést, amit én nem tudtam. Minden egyéb információ az "előszóban".

A két jegyzetet innen tudod letölteni:

Mikmak for dummies I: Mikroökonómia

Mikmak for dummies II: Makroökonómia

Mikro Javítások//új megoldások

Facebook-os csoportban bevált módszer a tag a rendszer, ajánlom itt a használatát. Pl egy ilyesmi [20.oldal][2.feladat] eléggé egyértelművé teszi, hogy melyik feladatban akarsz javítani. (Ha egy zh feladatot akarsz javítani, akkor is inkább oldalszámot írj az adott pdf szerint, ne azt, hogy mikori zh-ról van szó.

[24. oldal] [15. feladat] Az egyensúlyi árhoz képest változik az ár, nem a [13. feladat]-ban megadotthoz képest.

Mikro Elméleti kérdések

Mint említettem durván 9 régebbi zh sort is tartalmaz a két pdf, ezekből csak a "számolós" példák vannak megoldva. Ha valaki veszi a fáradtságot, és nem feltétlen hasra-ütés szerűen írna az a feleletválasztósakra is megoldást, annak szerintem mindenki örülne :) Ha van kedved ide nyugodtan jöhetnek azok is.


Makro Javítások//új megoldások

Ide jöhetnek a makro javítások//új megoldások

Makro Elméleti kérdések

Ide pedig a makro elméleti megoldások