„MSc Orvostechnika mellékszakirány - MEGSZŰNT” változatai közötti eltérés

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
(Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Villanyszak|Orvosbio}} Élettan kollokvium tételek kidolgozva (kézzel írt) -- pepe - 2007.01.26. * {{InLineFileLink|Villanyszak|…”)
 
a (David14 átnevezte a(z) Orvosbio lapot a következő névre: MSc Orvostechnika mellékszakirány)
(Nincs különbség)

A lap 2013. június 27., 20:34-kori változata

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Élettan kollokvium tételek kidolgozva (kézzel írt) -- pepe - 2007.01.26.

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 1-3.pdf nevű fájl ("1-3.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
1-3. tétel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 4-6.pdf nevű fájl ("4-6.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
4-6. tétel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 7810.pdf nevű fájl ("7810.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
7;8;10. tétel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 12.pdf nevű fájl ("12.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
12. tétel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 1113.pdf nevű fájl ("1113.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
11;13. tétel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 14-16.pdf nevű fájl ("14-16.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
14-16. tétel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 17-19.pdf nevű fájl ("17-19.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
17-19. tétel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 20-23.pdf nevű fájl ("20-23.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
20-23. tétel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 24.pdf nevű fájl ("24.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
24. tétel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) tpllkozsendokrin.pdf nevű fájl ("tpllkozsendokrin.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/Orvosbio oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
nem komplett tétel