Mérnöki menedzsment

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 21., 20:44-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Gazdhuman|MernokMen}} __TOC__ Ajánlott rövidítés: '''MM''' ==Tudnivalók== * Tárgyoldal (jegyzetek) ** http://qosip.tmit.bme.hu/cgi-bin/twiki/vie…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Ajánlott rövidítés: MM

Tudnivalók

Segédanyagok

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) osszefoglalo.pdf nevű fájl ("osszefoglalo.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Összefoglaló 2010, (szerkeszthető:
Ezen a helyen volt linkelve a(z) osszefoglalo.docx nevű fájl ("osszefoglalo.docx" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)

)

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MM_kidolgozott_kerdesek.docx nevű fájl ("MM_kidolgozott_kerdesek.docx" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Az összes eddigi ZH és vizsgasor kidolgozva (időrendben) - frissítve: 2011. dec. 14. - összesen mindössze 4-5 kérdésre hiányzik belőle a válasz, aki tudja, javítsa nyugodtan :)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MM_kidolgozott_kerdesek2.docx nevű fájl ("MM_kidolgozott_kerdesek2.docx" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Ezen a helyen volt linkelve a(z) MM_kidolgozott_kerdesek2.pdf nevű fájl ("PDF" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2011. dec. 20-ig frissítve, formátum ellenőrizendő

ZH

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 2010-11_1_minta_zh.pdf nevű fájl ("Minta ZH 2010.11." link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 2010-11_1_zh_B.pdf nevű fájl ("2010-11_1_zh_B.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
2010 öszi zh b csop
2010 öszi pot zh
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) ZH_20111110.png nevű fájl ("ZH 2011. november 10. A és B csoport" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MM-2011Osz-PZH.jpg nevű fájl ("PZH 2011. november 24." link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MM-2011Osz-PPZH.jpg nevű fájl ("PPZH 2011. december 15." link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)

Vizsga

 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 2010-12_14_mm_elovizsga.pdf nevű fájl ("2010-12_14_mm_elovizsga.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Mérnöki Menedzsment elővizsga 2010 ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) mmvizsga20110111.jpg nevű fájl ("Vizsga 2011.01.11." link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MM_vizsga_20111215.jpg nevű fájl ("Vizsga_2011.12.15." link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Mérnöki Menedzsment elővizsga 2011 ősz
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) mm_vizsga_20111220.txt nevű fájl ("Vizsga_2011.12.20." link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Vizsga - 2011. 12. 20.
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MM_20120106_vizsga.txt nevű fájl ("Vizsga_2012.01.06." link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Vizsga - 2012. 01. 06.
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) MM_2012.01.13_vizsga.txt nevű fájl ("Vizsga_2012.01.13." link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Vizsga - 2012. 01. 13.
 • Ezen a helyen volt linkelve a(z) vizsga_20120120_small.png nevű fájl ("Vizsga_2012.01.20" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Gazdhuman/MernokMen oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Vizsga - 2012. 01. 20

-- Mészégető Balázs -- Velias - 2010.11.07. -- FaPe - 2010.12.21.
%META:FORM{name="GazdhumanForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Mérnöki menedzsment"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value="VITMM112/"}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="TMIT"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Dr Sallai Gyula, Dr Szűcs Gábor, Dr Kósa Zsuzsanna"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="4"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value=""}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="-"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="nem kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="zh, vizsga"}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="kis utánaolvasás - kis munka"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value=""}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="semmi"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value=""}%