Méréstechnika

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 22., 12:59-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Villanyalap|MeresTechnika}} ==Linkek== [http://www.mit.bme.hu/oktatas/targyak/vimia206/ Méréstechnika tárgy oldal.] Jegyzetek, ZH információ. …”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Linkek

Méréstechnika tárgy oldal. Jegyzetek, ZH információ.

Méréstechnika "eredmények"


Könyv

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) ZoltanI_Merestechnika_konyv.djvu nevű fájl ("Zoltán István - Méréstechnika" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/MeresTechnika oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)


-- GAbika - 2010

Zárthelyik

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) merestech_kiszh_2_A_csop.bmp nevű fájl ("merestech_kiszh_2_A_csop.bmp" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/MeresTechnika oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Méréstechnika második kisZH, A csoport
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Merestechnika_ZH_20110513.pdf nevű fájl ("Merestechnika_ZH_20110513.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/MeresTechnika oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Méréstechnika ZH 2011. tavasz (A és B csoport, hivatalos megoldásokkal)
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) Merestechnika_pZH_20110520.pdf nevű fájl ("Merestechnika_pZH_20110520.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/MeresTechnika oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Méréstechnika pótZH 2011. tavasz (A és B csoport, hivatalos megoldásokkal)


-- Dave - 2011. május


  • 2011. dec. 9. ZH:
    Ezen a helyen volt linkelve a(z) merestechnika_zh_2011.12.09..pdf nevű fájl ("A csoport" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/MeresTechnika oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)

,

Ezen a helyen volt linkelve a(z) 2011-12-09_zh_b.jpg nevű fájl ("B csoport" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyalap/MeresTechnika oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)