La'Place Kávéház

A VIK Wikiből
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
La'Place Café
Nyitás vagy gyűlés
Gyakoriság
kéthetente
Időpont
hétfő
Hely
FNT, ENT, Első emelet körfolyó
Általános infók
Alapítás
2009
Körvezető
Kuzsner Sára
Reszort
Kultúr
Elérhetőségek
Levlista
kavehaz@sch.bme.hu

Tevékenység

A hétfő estéket édesítik meg turmixokkal, kávékkal, forrócsokival és sok-sok finom süteménnyel. Ez a társaság jogosan nyerte el a „gyöngyszem” jelzőt, hiszen nincs még egy olyan kör, ahol a plüssállatok is körtagnak, sőt kiemelt körtagnak számítanak, ahol a lányok tálcán rakják eléd, amit rendeltél, és ahol – ha nagyon kreatív vagy – még turmixot is elnevezhetnek rólad. Valahogy ennek ellenére – vagy talán épp ezért – mindig sikerül összehozniuk egy hangulatos, finomságokkal teli, igazi „egyetemízű” estét. Édesszájúaknak, plüssfanoknak és kávéfüggőknek ideális kör.

Miért éri meg jelentkezni?

  • Számtalan édesség elkészítését sajátíthatod el
  • Megtanulhatsz „csíkos” kávékat csinálni
  • Saját magad is kitalálhatsz új édességeket
  • Rengeteg közösségi programban vehetsz részt velük, a túrázással és vadkempingezéssel kezdve a táborozáson át a tárasasozós estékig

(Forrás: Impulzus)

Történet

A kört 2009-ben alapították és azóta is töretlenül igyekszünk fenntartani az emberek hétfői cukorbevitelét a finomságainkkal.

Jelentkezés

Ha nem veted meg az édességet, esetleg szeretsz sütni, vagy csak egy jó csapatban dolgoznál, köztünk a helyed, kipróbálhatod magad és a kreativitásod az előkészületekben vagy akár a nyitás alatt is pincérkedésben, a pultban vagy éppen kávés dolgok készítésében. Amennyiben szeretnél csatlakozni hozzánk, keresd a mindenkori körvezetőt!

Média

Hogy milyen egy átlagos nyitás a La'Place életében, milyen előkészületek előzik meg ezt, és hogyan működik a kör, arról bővebben olvashattok az Impulzus blogon található interjúban!