Korszerű autóipari termékek és fejlesztési módszereik

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Csia Klaudia Kitti (vitalap | szerkesztései) 2021. január 31., 18:42-kor történt szerkesztése után volt. (Cím tördelése.)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Korszerű autóipari termékek
és fejlesztési módszereik
Tárgykód
VIMIAV12
Általános infók
Kredit
2
Tanszék
MIT
Követelmények
Jelenlét
nem kötelező
Minimális munka
ZH-k megírása
NagyZH
2 db
Elérhetőségek


Vélemények

2015/2016 tavasz

A 2 feleletválasztós ZH-ra elég jól fel lehet készülni a tárgyhonlapon lévő jegyzetből. Az előadásokat mindig más, a Boschnál dolgozó mérnök tartja, nagyon hullámzó színvonalon. Lehet érdekes dolgokat hallani, de akit korábban is érdekelt a téma, valószínűleg nem sok újat fog tanulni. Mondhatni ingyen kredit, szerintem csak az bukott meg, aki nem írta meg a ZH-t. Viszont érdemes beírni a naptárba előre, mert nem küldenek róla emailt. :)

2016/2017 ősz

Érdekes tantárgy volt. Az előadásokat mindig más tartja, de azért a gyengébb előadások sem voltak altató hatásúak. Érdemes bejárni, mert egyrészt hiteles előadókkal találkozhatsz, másrészt pedig a prezik nem publikusak, csak egy kivonat van fent a tárgyhonlapon. A tárgy valóban inkább csak bevezető jellegű, mivel a biztonsági rendszerektől kezdve az áramkör-tervezési megfontolásokon át a HR-ig sok mindenről esett szó. Egyszerű tudás bővítésre azonban egy tökéletes tárgy. Ahogy a tárgy neve is tükrözi, aktuális technológiákról, módszerekről esik szó.

Nem nehéz telejsíteni a tárgyat (abcd tesztek), viszont egy ötös - vagy akár négyes - jegyért ténylegesen foglalkozni kell vele, mivel magasan vannak a ponthatárok.