Küldöttgyűlés

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 21., 21:47-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Gyiki|KGY}} A Küldöttgyűlés a Kollégium legfelső döntéshozó testülete. Minden szabályzatot, nagyobb beruházást, illetve személyeket ér…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


A Küldöttgyűlés a Kollégium legfelső döntéshozó testülete. Minden szabályzatot, nagyobb beruházást, illetve személyeket érintő kérdésben ez a fórum hoz határozatot. A Küldöttgyűlés évente két alkalommal ül össze. A küldöttek közé minden kollégiumi csoport és szintközösség delegálhat embereket (az adott társaság munkája illetve mérete alapján van megállapítva a delegálható személyek száma). Minden küldött egyenrangú, a szavazásokban egyenlő súllyal vehet részt. A tavaszi kollégiumi tisztújítás a tavaszi KGy alkalmával történik meg, amely keretében új KB valamint különböző bizottságok kerülnek megválasztásra. A KGy-k közötti időszakokban ezek a testületek vannak felruházva a KGy jogaival, tulajdonképpen ezek a testületek veszik át a KGy szerepét.