Internet gazdaság, Internet kultúra, Internet politika

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen (vitalap) 2012. október 22., 11:40-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „{{GlobalTemplate|Valaszthato|IntGazdIntPolitika}} Honlap: [http://itm.bme.hu/zkl/ikip_tematika.html tanszéki honlap], [http://www.artefaktum.hu/ Pintér Róbert olda…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Honlap: tanszéki honlap, Pintér Róbert oldala

adamo - 2006.01.30.

zsír :)

csináltam belőle

Ezen a helyen volt linkelve a(z) E-learning.pdf nevű fájl ("házit(csatolva)" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Valaszthato/IntGazdIntPolitika oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki
Hiba a bélyegkép létrehozásakor: Nem lehet a bélyegképet a célhelyre menteni
@sch.bme.hu címre a kérésedet)
és IntGazdIntPolitikaAdamohf is!

majd valamikor mesélek még alszok rá egyet...

Villany site

Állítólag ennek a teljesítése is egyszerű. Nincs ZH, nincs vizsga és nincs katalógus. Gyakorlatilag annyit kell tenni az ötösért, hogy az ember bejár mondjuk az órák felére és az utolsó órák egyikén tart egy 10 perces előadást egy többé-kevésbé szabadon választott témából.

A tanár Z. Karvalics Lászlóhoz (Zékáel), aki bölcsész létére elég jó fej, bár inkább az Internet kulturális oldalával szeret foglalkozni, ami néha elég unalmas tud lenni. Az órák általában beszélgetős típusúak és nem teljesen fölösleges dolgokat is meg lehet tudni. Vannak vendégelőadók is, azok érdekes és meglehetősen jó előadásokat tartanak.

%META:FORM{name="KozismeretiForm"}% %META:FIELD{name="Trgy" title="Tárgy" value="Internet gazdaság, Internet kultúra, Internet politika"}% %META:FIELD{name="Trgykd" title="Tárgykód" value=""}% %META:FIELD{name="Tanszk" title="Tanszék" value="itm"}% %META:FIELD{name="Elad" title="Előadó" value="Pintér Róbert"}% %META:FIELD{name="Kreditszm" title="Kreditszám" value="2"}% %META:FIELD{name="raszm" title="Óraszám" value=""}% %META:FIELD{name="Tmakr" title="Témakör" value="-"}% %META:FIELD{name="raijelenlt" title="Órai jelenlét" value="kötelező"}% %META:FIELD{name="Jegy" title="Jegy" value="esszé"}% %META:FIELD{name="Elvrtmin.munka" title="Elvárt min. munka" value="bejárás"}% %META:FIELD{name="Minimumrajrjegy" title="Minimumra járó jegy" value=""}% %META:FIELD{name="Elvrtmax.munka" title="Elvárt max. munka" value="semmi"}% %META:FIELD{name="Munkrajrjegy" title="Munkára járó jegy" value="5"}%