Intelligens robotok - MEGSZŰNT

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen David14 (vitalap | szerkesztései) 2013. június 28., 22:33-kor történt szerkesztése után volt. (David14 átnevezte a(z) Intelligens Robotok lapot a következő névre: Intelligens robotok)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Hivatalos honlap: edu

Kérdések:

Kérdések

Kidolgozások:

1. témakör by Misák Dániel
2. témakör by Misák Dániel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 03_szenzorcsatoltrobotirnyts.pdf nevű fájl ("03_szenzorcsatoltrobotirnyts.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/MSCIntelligensRobotok oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
3. témakör by Misák Dániel
5. témakör by Furmann Márton
7. témakör by Megyeri Szabolcs
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 8_autonom_jarmuvek_formacio_iranyitas.pdf nevű fájl ("8_autonom_jarmuvek_formacio_iranyitas.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/MSCIntelligensRobotok oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
8. témakör by Furmann Márton
9. témakör by Megyeri Szabolcs
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 10Neuro-fuzzyiranyitasok.pdf nevű fájl ("10Neuro-fuzzyiranyitasok.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/MSCIntelligensRobotok oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
10. témakör by Misák Dániel
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) 11-Genetikusalgoritmusok.pdf nevű fájl ("11-Genetikusalgoritmusok.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/MSCIntelligensRobotok oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
11. témakör by Misák Dániel

-- FurmannMarton - 2011.01.08 -- MegyeriSz - 2011.01.08.