Infokommunikációs rendszerek főszakirány laborjai

A VIK Wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen David14 (vitalap | szerkesztései) 2013. április 11., 00:06-kor történt szerkesztése után volt. (→‎Linkek)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Ez az oldal a korábbi SCH wiki-ről lett áthozva. Az eredeti változata itt érhető el.

Ha úgy érzed, hogy bármilyen formázási vagy tartalmi probléma van vele, akkor kérlek javíts rajta egy rövid szerkesztéssel.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, olvasd el a migrálási útmutatót


Linkek

Egyes mérések

A fejlécre kattintva lehet a kívánt sorrendbe rakni.

Mérés kódja 5 éves félév BSC félév * MSC félév* Mérés neve
Ezen a helyen volt linkelve a(z) ellkerd-ttmer1-pocok-updated-by-gus.doc nevű fájl ("TTMER1" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
7 - 1 Interfészek Vizsgálata
Ezen a helyen volt linkelve a(z) ttmer2_v1.pdf nevű fájl ("TTMER2" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
9 - 2 "In-circuit" mérések ISDN és VOIP hálózati elemeken
TTMER3 8 - 2 Alapsávi digitális jelátvitel rézkábelen
TTMER4 8 - 2 IP átvitel az ATM hálózaton
TTMER5 9 - 2 Digitális vonalszakasz kiegyenlítése
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER6.pdf nevű fájl ("TTMER6" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
8 6 - Adatátvitel hozzáférési hálózaton (a modemtől a DSL-ig)
TTMER7 - - - Tölcsérantenna nyereségének vizsgálata
TTMER8 8 - 2 Egyszerű mérések négyszögletes keresztmetszetű csőtápvonalon
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER9.doc nevű fájl ("TTMER9" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
- - 3 Gigabit képes passzív optikai hálózat (GPON) vizsgálata
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER10.doc nevű fájl ("TTMER10" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
9 - 2 Mérések lokális számítógéphálózaton
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER11.zip nevű fájl ("TTMER11" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
7 6 1 Jelzésátvitel központok között
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER12.rar nevű fájl ("TTMER12" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
8 6 2 Hangkódolási eljárások vizsgálata
Ezen a helyen volt linkelve a(z) Beugr.pdf nevű fájl ("TTMER13" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
9 - 3 Képkódolási eljárások vizsgálata
TTMER14 - - 3 ADSL hálózat menedzselése
TTMER15 9 - 3 Távközlő mérőműszerek gyártásának tanulmányozása
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER16.doc nevű fájl ("TTMER16" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
9 - 3 Automatikus beszédfelismerés
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER17.zip nevű fájl ("TTMER17" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
6 6 - Bevezető a távközlő mérőműszerek használatába
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER18.doc nevű fájl ("TTMER18_1" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER18.pdf nevű fájl ("TTMER18_2" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
9 - 3 ATM kapcsolók protokoll megfelelőségi vizsgálata
Ezen a helyen volt linkelve a(z) ttmer19_v1.doc nevű fájl ("TTMER19" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
8 - 2 Az egyetemi optikai hálózat vizsgálata OTDR-el
TTMER20 - - - ISDN UNI emulációja
TTMER21 - - - GSM szolgáltatások műszaki hátterének tanulmányozása
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER22.doc nevű fájl ("TTMER22" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
7 6 - IP telefónia
TTMER23 - - - Hagyományos és IP telefonhálózat integrációja
TTMER24 6 6 - Bevezetés a tanszéki lokális számítógéphálózat használatába
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER25_final.doc nevű fájl ("TTMER25" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
- - 2 Adatátvitel hozzáférési hálózaton (ADSL)
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER26.zip nevű fájl ("TTMER26" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
6 6 - Digitális kapcsolóközpont bemutatása és vizsgálata
TTMER27 - - - -
TTMER28 - - - SDH hálózat és menedzselésének vizsgálata
TTMER29 8 - 2 Mikrohullámú adatátviteli berendezések vizsgálata
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER30.pdf nevű fájl ("TTMER30" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
8 - 2 Az elektromágneses kompatibilitás (EMC) alapvető rádiófrekvekciás mérései
TTMER31 8 - 2 FMCW radar elven megvalósított RF kábel vizsgálatok
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER32.doc nevű fájl ("TTMER32" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
- - 3 Dialógustervezés Voice XML-ben
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER33.pdf nevű fájl ("TTMER33" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
- - 3 VoIP központ menedzselése
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER34.doc nevű fájl ("TTMER34" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
- - 3 VoIP forgalommérés
Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER35.doc nevű fájl ("TTMER35" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
- - 3 Hálózatszimuláció
TTMER36 - 5 - Gyakorlatok digitális kapcsolóközponton
TTMER37 - 5 - Jelátvitel hozzáférési hálózaton-- Luxa - 2008.11.16.

  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) ttmer25.zip nevű fájl ("ttmer25.zip" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
TTMER25_kidolgozás
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER22.doc nevű fájl ("TTMER22.doc" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
TTMER22_kidolgozás
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER30.pdf nevű fájl ("TTMER30.pdf" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
TTMER30_kidolgozások
  • Ezen a helyen volt linkelve a(z) TTMER35.doc nevű fájl ("TTMER35.doc" link szöveggel) a régi wiki http://wiki-old.sch.bme.hu/bin/view/Villanyszak/InfokommLab oldaláról. (Ha szükséged lenne a fájlra, akkor a pontos oldalmegnevezéssel együtt küldd el a wiki@sch.bme.hu címre a kérésedet)
TTMER35 kidolgozás